pm píše:mix - projdi si debatu vzad. narok na "best of" si vsak rozhodne nedelame, to by nemel nikdo, nejlepsi je prece Ferda mravenec
vice skol a "stylu" je jen dobre - kazdy si vybere to co mu bude sedet nejvic, a kazdeho to bude o to vic motivovat, aby na sobe zapracoval, takze kvalita pujde nahoru!
Pec píše:
Přečetl jsem si to desatero čemu se vyhnout. Nakolik jsme tomu rozuměl mojí programátorskou angličtinou a google translatorem, tak mi to souzní s tím, co mi říkali na Systemě.
Jen by mne zajímalo, k čemu to vede (zvlášť aplikování č. 1) - dostat se na stejnou úroveň pomocí více opakování s menší váhou?
NOKT píše:Pec píše:
Přečetl jsem si to desatero čemu se vyhnout. Nakolik jsme tomu rozuměl mojí programátorskou angličtinou a google translatorem, tak mi to souzní s tím, co mi říkali na Systemě.
Jen by mne zajímalo, k čemu to vede (zvlášť aplikování č. 1) - dostat se na stejnou úroveň pomocí více opakování s menší váhou?
Kdybych neměl 2 prdele práce s bakalářkou, tak bych ten článek asi aji přeložil. Co jsem to zběžně prolítl, tak to stojí zato
pm píše:ha, nerozumim, zkus to jeste nejak konkretne formulovat prosim, dikes
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 4 návštevníků