RE: Omlouvám se, konkrétní knihy¨nedoporučím, nechám to na zdravém rozumu čtenáře.
s tím souhlasím, chtěl jsem jen dát podnět k tomu že něco takového tady je, já osobně jsem si tu knihu koupil a u toho to taky zůstalo, cvičím sám podle sebe a co mi nejvíc vyhovuje. Stejně tak dotyčný bude mu vyhovovat uplnějiné cvičení. Knížek o BU je opravdu hodně, (i s obrázky

) jen si vybrat. ale myslim podle mého názory že by se někdo kdo začíná měl zeptat nebo aby mu ukázal trenér jak se co cvičí aby se např. nějaký cvik neučil špatně, stejně špatně protahoval a posiloval sval. Pro každého je určitá tréninková dávka jiná, např. Bruce Jirka napsal, že hodně jezdí na kole, co je pro někoho hodně může být pro jiného nedosažitelné a rozhodně ze začátku
neblbnout nevim kolik je na kole hodně, já osobně letos najel 12 000 km i když jsem měl cíl větší, ale tohle je pro kluky z Dukly popř. T. Ježka, který má jen jednu nohu jen polovina toho co jezdí. s nima jezdit nemůžu proto jsem si zvolil svůj vlastní tréninkový program a nechal jsem si poradit trenérem, který tomu rozumí... nevím přesně jestli jsem vyjádřil přesně to co chci říct, prostě trénovat podle člověka co tomu rozumí a jeho rad je vždy daleko přínosnější, než si sám od sebe vypracovat svůj tréninkový plán, popř. si o tom dočít v nějaké knize. nejlepší tréninkový proram a cvičení je přímo
na míru dotyčnému člověku