Moderátor: PC
fakt píše:Mlč si sám. Jendis je člověk, který musí chodit do práce. A pokud zvládá pracovat, tak mu mírný a pohybový aparát šetřící pohyb pomůže. Mimo jiné zlepší látkovou výměnu v postižených místech.
Jendis píše:4 Tong von Po - no Ty aby sis nerejpl, wolle..... ale kolo ne, na kole mi trpí kolena. Je to divný, ale oproti koloběžce na kole chcípu. Nevím, proč to tak je, ptal jsem se i doktora a ten mi řekl, že když je to tak, ať kolo prostě vynechám. :
Jendis píše:
4 fakt - odmítám řešit píčoviny, Ty mne neznáš ( a já Tebe ), Pavel jo ( a já jeho ) . A to, co mi zatím pm za nějakej čas, co se známe, poradil, funguje. V "kytičkově" nežiju, ale občas se dá spousta věcí napsat jinak. Zamysli se nad tím.....
TongPo píše:Ty jsi fakticky zlý chlapec, přestaň už konečně na toho Páju útočit!![]()
![]()
Jendis píše:Mno...kolo mi nastavoval odborník a postavil na míru. Jezdil jsem s ním ( je to můj bejvalej šéf a stále kamarád, jezdí závodně ), přesto to prostě nejde. Proto jsem byl u felčara/ů.......NEJDE TO.
Jendis píše:Za ty roky, co jsi tady, sis už mohl všimnout, že to, co jsi vyzkoušel, na mne opravdu nezabírá, mne nenasereš
ukropcany píše:ale bicykel je určite desiatkami rokov preverený nástroj, ktorý úplne jednoznačne blahodárne pôsobí ako na kondíciu, tak silu a zdravie nôh. Jediný jeho problém je (z môjho pohľadu), že sa nedá praktikovať celoročne, na rozdiel od behu. Ale inak... neviem čo viac treba dodať - Armstrongov čas na maratóne 2:46...
fakt píše:Jasně. Cyklistiku a koloběžku si musí člověk zasloužit. Vede k nim dlouhá cesta. Mnoho přípravných cviků a ententýky progresí. Možná jednou.
No asi každý žijeme v jiným vesmíru.
fakt píše:Ale máš pravdu, když se neznáme, dám ti tip. Kolena, krk, záda, prdel, lokty, zápěstí atd. Všechny tyhle věci ti nastaví odborník. Nastavení posedu na kole je zásadní pro zdraví pohyb na tomto světově nejoblíbenějším samohybu.
fakt píše:jakou jsi měl pozici kolene při plném prošlápnutí? Kontrolovals pozici kolen při šlapání? Nevím jak jsi pohyblivý v kyčlých vs sklon nad řídítky.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník