Tak se posunem dál.
Plavání je gut, tam je problém s tím, že když mám rozpraskanou kůži ( mám lupenku ), tak na veřejné koupaliště/bazén nesmím ( zaprvé mne tam nepustí, protože ty rány nevypadaj hezky a zadruhé mně samotnému, když se ta chemicky ošetřená voda dostane do rány, to nedělá dobře). Rybníky, to ani náhodou....takže chodím, jen když je to zrovna v klidu, případně ke kamarádovi, co má v baráku bazén.
O těch dřepech jsem psal já, že je udělám, když vylezu z auta. Dřepy mi nevadí....nevadí mi ani, když stojím v postoji jezdce. Takže se snažím nohy posilovat i tak.
Kolobrnda mi, jak jsem již psal, nahrazuje běh......já tam totiž prsty na nohách vůbec nezapojuju, odrážím se patou. I kluci , co jezděj hodně, na mne koukali, že se nějak divně odrážím, ale jsem schopen takhle jet dlouho a udržovat vysokou rychlost . Příští rok bych rád jel na kolobrndě Nova Author Cup
Kolo fakt dál neřešte, to nepřipadá v úvahu.
Hledám způsob, jak cvičit, ne důvody, proč to nejde, těch je dost
Jinak, co mi je. Mám lupenku a z ní psoriatickou artritidu. Zdeformované prsty na nohách a rukách, zasažené klouby v těle ( kolena, kyčle, páteř , zápěstí, ramena , levý loket ). Za roky různých léčebných procedur mi loni vyhlásila válku slinivka, těžký zánět. Letos mne skolila znovu, museli mi udělat drén mezi žaludkem a cystou na slinivce, která měla cca 15 cm průměr. Tudíž mám velké potíže se zažíváním, držím dietu a jak se s tím tělo pere, bejvám brzo unavenej. Přesto chci dál cvičit, nějak, něco.......
Změnil jsem práci, životní styl, všechno......musí to jít !!
EDIT - pravopis