posilovat?

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod kraken » ned 26. srp, 2012 19:54

No ja ji nemam no, ale jeden znamej..
kraken
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TongPo » ned 26. srp, 2012 20:17

Sice jsem psal, že na tebe už nebudu reagovat, ale aby měl např. Genesis jasno, tak:

pm píše:...Variantu alá Cook jsem btw. nekomentoval., protože to nemá cenu, kdo s kettlebell a velkou činkou cvičí, ví přesně proč a jak - kettlebell deadlift má v systému cvičení s kettlebell svojí jasnou roli a účel (ne, max síla to opravdu není), to že jej hned někdo mrskne do pytle s barbell DL a pláče že 32 kettlebell není 200 kg na čince není můj problém...

Nekomentoval? A tohle je co?

pm píše:...Gray Cook je looser, až budu potřebovat radu, zeptám se profíků na bojovaumeni.cz :D

nic, ztráta času, jestli tě to Genesis zajímá, zeptej se jinde...

Genesis se přece jasně ptal, jaká technika mrtvýho tahu je správně, jestli to jak ji viděl cvičit s velkou činkou liftery, nebo ta co předváděl Cook s tím kettlíkem. A copak si mu na to odpověděl? Místo věcných informací jen trapnej vejžblept ať se zeptá jinde, viz. ta citace výše. :? Ještě že "kdo s kettlebell a velkou činkou cvičí, ví přesně proč a jak"... :lol: Úžasná hláška z kategorie reklamních srač*k, jako třeba ta o maminkách, které přeci dobře vědí, co je pro jejich děťátko to nejlepší"... :lol: :roll: Mimochodem, v určitém režimu tréninku používám kettly i já, rozhodně teda nejsem nějakej protikettlovskej inkvizitor. Kettly mají své klady i zápory a pochopitelně i limity, každopádně jako zpestření tréninku jsou OK.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 26. srp, 2012 20:49

TongPo: odpověděl jsem mu v SZ, ju, takže se do mě trapně navážíš (opět) zbytečně.

jinak jako obvykle - tvoje názory v tomto oboru (narozdíl od jiných) jsou mi úplně, úplne ukradené. no offence.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » ned 26. srp, 2012 22:20

No já si myslím, že hodně lidem tady, jsou taky tvoje názory ukradené, vzhledem k tomu, že se tady oháníš vzdělaností a různými kapacitami, kdy, ale v liftu a kulturistice nemáš jistě vzdělání žádné, a i kdyby si ho měl, bylo by ti naprd, protože lidi, kteří ví o co go, jsou prostě v obraze :D .
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod levakbob » pon 27. srp, 2012 8:01

will píše:ale v liftu a kulturistice

Tak to máme štěstí, že je tohle forum o něčem jiném co? O zkušenostech pm v oboru BU myslím nikdo nepochybuje.

Můj vzkaz pro všechny, co se v téhle "blitce" (už to nejde popsat jinak) angažují: Fakt se divím, že se na to už nevyserete, každý na to má svůj názor a nikdo tu nemůže říct, že pro jiného funguje to, co sám propaguje, nejlépe ze všeho. Nic univerzálního neexistuje, ať už jde o KTB/BW/VO a jiný udělátka. Tahle "debata" je stejná jako kdybyste se hádali čí BU/BS je lepší...
levakbob
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fakt » pon 27. srp, 2012 8:10

Chlapi klid,
v podstatě se tu polarizovali dvě skupiny cvičenců. Jedni straní ketlům a nezahazují železo a druzí straní železu a přitom nezahazují ketly. Ti. kteří cvičí s váhama dlouhodobě a systematicky, vypadají oproti běžné populaci větší a jsou silnější. Ti, kteří cvičí více ketly, vypadají o poznání menší a postavou se blíží spíše cvičencům moderních disciplín typu aerobik (je to logické a pochopitelné, protože pomocí celého těla cvičí s max. 32kg).
Na diskusním fóru se může samozřejmě vyjadřovat každý. Bylo by však fér přikládat váhu názorům na činky lidem, kteří s činkami cvičí (nedá se to zapřít - je to vidět). Stejně tak by bylo fér přikládat váhu názorům na ketly lidem, kteří cvičí s ketlama (zase platí napsané výše).
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 27. srp, 2012 8:15

levakbob píše: O zkušenostech pm v oboru BU myslím nikdo nepochybuje.
..

Přemýšlej, než něco napíšeš. Takových vět se může zase někdo chytit a bude tady zbytečný flame.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod levakbob » pon 27. srp, 2012 9:05

fakt píše:
levakbob píše: O zkušenostech pm v oboru BU myslím nikdo nepochybuje.
..

Přemýšlej, než něco napíšeš. Takových vět se může zase někdo chytit a bude tady zbytečný flame.

Právě proto jsem napsal BU a ne BS...
levakbob
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fakt » pon 27. srp, 2012 9:12

V pohodě, ale právě to mám na mysli. Když dáš do kontext virtualitu BU s empirikou BS, chytne se toho zase kdokoli.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 27. srp, 2012 13:00

Aloha - toz jsem byl tuhle sobotu v Praglu u Pavla Macka na seminari o zakladech cviceni s kettlebells a musim rict - parada. Pavel je profik (a jeho zena Justys samorejme taktez) a znalosti ma ohromny - timhle jeste jednou dekuju za supr seminar a doporucuju vsem, kteri premejslej ze zacnou mavat s zelezem :D

Zdar a silu
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 27. srp, 2012 14:15

Když to, Dalte, napíšeš do threadu o ketlech, uhodíš hřebíček na hlavičku.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » pon 27. srp, 2012 14:48

levakbob píše:
will píše:ale v liftu a kulturistice

Tak to máme štěstí, že je tohle forum o něčem jiném co? O zkušenostech pm v oboru BU myslím nikdo nepochybuje.

Můj vzkaz pro všechny, co se v téhle "blitce" (už to nejde popsat jinak) angažují: Fakt se divím, že se na to už nevyserete, každý na to má svůj názor a nikdo tu nemůže říct, že pro jiného funguje to, co sám propaguje, nejlépe ze všeho. Nic univerzálního neexistuje, ať už jde o KTB/BW/VO a jiný udělátka. Tahle "debata" je stejná jako kdybyste se hádali čí BU/BS je lepší...

Tak, ať si zůstane u svého Bu a ketlíků a nes...se do věcí, kterým evidentně nerozumí a bude vše OK, nemyslíš nebo zastáváš názor, že člověk, který na benči necvičí ho má vyučovat nebo nám, co se železem nějakej pátek makáme dávat rozumy :wink: Já se taky do jeho bu nese.... a do ketlíků taky ne :wink:
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 27. srp, 2012 16:31

fakt píše:Když to, Dalte, napíšeš do threadu o ketlech, uhodíš hřebíček na hlavičku.

asi joo - ale posilovani jako posilovani - a tady to zije! :)
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 27. srp, 2012 17:30

Ale v pohodě.
Jenom jak jsi to stylizoval a načasoval, tak to zní jako:
- dostal jsem slevu na seminář, tak napíšu...,
- tak dlouho do mě hučel, až jsem napsal...,
- jsem náctiletý vlezdoprdel (a to si nemyslím, když máš doma ženu a TV a obojí funguje perfektně), tak jsem napsal...,
- chtěl jsem chránit menšího před větším...,
- atd.
Třeba je to úplně jinak... doplň sám.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 27. srp, 2012 17:42

No, tak já sice tématu rozumím asi jako sexuálnímu životu houbomilky česnekové, ale přesto:
Dohadujete se zblitečně, páč všechno má svou audienci a debaty o tom, jestli málo železa mockrát nebo naopak jsou imho na výtrus.
Já ve svém věku a zdravotním stavu spíš ty kettle, neb z větší váhy by se mi provalily hemeroidy, takže seminář basics zkusím a pak třeba napíšu, aniž by by mě někdo přemlouval nebo mi dával slevu - své kroky řídím sám. Cenu bych si nedovolil označit za zanedbatelnou :wink: , ale Hellas cosi hútoril o možném semenáři ve Štatlu, tak bych zašel. Pokud už se já rozhodnu tahat něco kromě škopků, tak se to z keců na webu učit nebudu - na to se mám moc rád.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 27. srp, 2012 18:31

fakt: mno zadnej skrytej vyznam to sdeleni nemelo (ty teorie cos vypsal mi prijdou uhnuty :D ) - jen se mi to proste hodne libilo, tak jsem napsal dojmy - thats all
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pon 27. srp, 2012 21:16

V tom případě se raduji z tvého nadšení.
Je to takové ... čisté.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pon 27. srp, 2012 21:35

fakt píše:V tom případě se raduji z tvého nadšení.
Je to takové ... čisté.

diky tati... :roll:
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 27. srp, 2012 23:47

fakt píše:V tom případě se raduji z tvého nadšení.
Je to takové ... čisté.

Proč by Dalt nemohl napsat svůj dojem z kettlebells semináře do threadu o posilování?
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Riverman » úte 28. srp, 2012 5:13

PM (Luen) - nekde ve tretine tohoto vlakna se zminujete o clanku na tema trenink MMA v USA, o steroidech, vycerpanosti, pretrenovanosti apod.

Forum ctu pravidelne, ale tohle me nejak uniklo. Existuje ten clanek nekde? Diky.
"Je lepší každý den udělat pět kliků, než každý den neudělat patnáct."
Riverman
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj