cohen píše:runar: ty si zas nic nepochopil, ale co mozem cakat od cloveka, ktory poucuje ludi o deadlifte a sam ho pritom necvici, popripade vydava rows za cvik ala deadlift

pls. nereaguj na moje prispevky, urobis tym sluzbu sebe, aj nam vsetkym ostatnym.
- dead lift jsem cvičil během nahazování a pokládání 55kg jednoruček, ale je to taková váha že jsem to nepovažoval za rozumné uvádět.Ale o technice něco vím, něco jsem se takhle činak nazvedal a záda mám úplně ok.
- jasně a znovu tady říkám že jsem cvičil přítahy velké činky místo dead liftu, hlásím se k tomu, nalož si težkou nakládačku a jeď dynamické přítahy, uvidíš že se každý přítah nadhazuje z nohou a boků, pro mé účely to bylo ok, protože nejsem powerlifter.
No, Tvoje elaboráty ohledně posilování nebudu rozebírat, nebaví mě přepisovat a rozebírat takový balast.
cohen píše:ale videjka si nasiel pekne, hlavne to druhe je uplne fajne

keby si nebol uplny ignorant, tak by si sa priamo opytal ludi okolo seba, ktori cvicia s kb, ze co im to robi s klbami a nemusel by si si klast otazky typu "co im to asi robi s klbami a chrbtom". za seba ti hovorim - pomaha mi to

Jestli tohle na těch videjích považuješ za zdravé, nebudeš jen bigotní ignorant, tam bude horší porucha.
ps:tohle opravdu nikomu nic nedává a lidi to nebaví, nechci si tady s tebou psát.Jestli chceš se mnou ještě něco řešit tak založ jiný topik.
(sekce přátelé a
nepřátelé).
O Dragão é campeão.