kraken píše:Hm tady nesouhlasim, zkus si treba klik ve stojce s tlesknutim
To by mě docela zajímalo.
Už jsi to viděl u chlapa s běžnou hmotností?
Moderátor: PC
kraken píše:Na zivo sem to nevidel a sam sem to nezkousel, zatim na to nemam ani nahodou, ale videl sem to u chlapa na videjku uz nevim jmeno, ale proste sem videl jeho workout co si dava a jaky davky a pak daval toto a ikdyz byl tak nabusenej tak to tak tak ustal.
Ja nevim nechci tady nejak virit(zas tak tomu nerozumim:D), jen me to proste napadlo, ze treba pri tomto konkretne je obrovsky zaber a je "jen" s vlastni vahou.
Heh.. Arnold z jineho pohledu ?
pm píše:s tlesknutim sice ne, ale...
kraken píše:Na zivo sem to nevidel a sam sem to nezkousel, zatim na to nemam ani nahodou, ale videl sem to u chlapa na videjku uz nevim jmeno, ale proste sem videl jeho workout co si dava a jaky davky a pak daval toto a ikdyz byl tak nabusenej tak to tak tak ustal.
fakt píše:Přiznám se, že ne příliš.
Stěžuješ-li si na vlastní techniku benche, vyhledej trenéra.
V případě brzdění váhy mám na mysli celou skupinu svalů kolem páteře.
Tebou popsaný sval opravdu váhu při pohybu dolů nebrzdí.
Rozumíme si už trochu?
kraken píše:myslel sem neco na tenhle zpusob ..
http://www.youtube.com/watch?v=DuFyenyb ... ure=relmfu
Chrobi píše:Fakt: Asi bychom to museli řešit na živo. Nebenchuju posledních pár let, jak jsem psal v prvním příspěvku, ale myslím, že techniku mám slušnou, problém by byl nezvyk na ten pohyb.
Psal jsi, že antagonista brzdí pohyb a to nedělá, on to mechanicky dělat nemůže, že ti při těžký váze maká všechno možný,
Chrobi píše:Runar: rádo se stalo. Jak říkám, ty studie jsou zajímavý, nutí mě to přemejšlet, taky díky za ně. Ad přenos síly z trupu a ramenní kloub: ono se to musí brát jako celek, klasicky bejvá silnej deltoideus (přední část), pectorales, část rotátorový manžety a serratus slabší, vlastně i bez znalosti svalů můžu přemýšlet v principu tak, že cvičím co cvičím (bench(ale tam by se blbě koukalo), klik, stoj na rukou, bouchám do pytle) a lopatka je schovaná -> opřená o trup, rozprostřená do šířky, tak pletenec ramenní v záteži danýho cviku dělá to co má, není-li to tak, tak nedělá. Dobře se to trénuje ve visech, v oporách na čtyřech.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků