ukropcany píše:4cohen - aha, no tak ak to máš na to, aby si spálil laktát, tak potom v pohode, ja som myslel, že to berieš ako tréningak je to na regen, tak je to super...
marcelinho píše:Sice o behu vela neviem a ani nemam toho nabehane ako Ukrop a Cohen atd, ale Ukrop ma pravdu s dlhymi behmi, vysporiadavanim sa s laktatom, regeneraciou z dlhych behov atd, sam som si to overil na sebe. Ladujem sa Voltarenmi kvoli bezeckej pate, celkom mi to zabralo a zacal som znovu behat v batefoot topankach ale po polnych cestach, doteraz som v nich behal aj po asfalte a asi z toho sa mi urobil zapal fascie najskor... Co si dovolim povedat, barefoot boty nie si na asfalt, nech si reklamy hovoria co chcu, bezny clovek na to nema stavane svaly v klenbe od mala a zbytocne sa dodrbe, minule som si dal polne kopecky a noha omnoho mensie bollesti ako asfalte. Zacinam byt skeptik podobne ako Ukrop a prestavam verit vselijakym super senzi chujovinam na trhu
cohen píše:marcelinho píše:Sice o behu vela neviem a ani nemam toho nabehane ako Ukrop a Cohen atd, ale Ukrop ma pravdu s dlhymi behmi, vysporiadavanim sa s laktatom, regeneraciou z dlhych behov atd, sam som si to overil na sebe. Ladujem sa Voltarenmi kvoli bezeckej pate, celkom mi to zabralo a zacal som znovu behat v batefoot topankach ale po polnych cestach, doteraz som v nich behal aj po asfalte a asi z toho sa mi urobil zapal fascie najskor... Co si dovolim povedat, barefoot boty nie si na asfalt, nech si reklamy hovoria co chcu, bezny clovek na to nema stavane svaly v klenbe od mala a zbytocne sa dodrbe, minule som si dal polne kopecky a noha omnoho mensie bollesti ako asfalte. Zacinam byt skeptik podobne ako Ukrop a prestavam verit vselijakym super senzi chujovinam na trhu
nazdar, kolko tak priemerne davas tyzdenne?
ukropcany píše:cohen píše:Zeby som bol konecne raz "lucky bastard"? Toto som nastastie nemal.![]()
Ty nie si lucky, ale lazy bastard - pri tých dávkach čo dávaš Ťa ani nemôže z preťaženia nič bolieť...![]()
![]()
ukropcany píše:4cohen - to sú ale šupy...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků