pm píše:Kliky ve stojce - dej jako jednu z regresí stání na rukou u stěny - až se dopracuješ na 5x 60 sekund, zkus spouštění (pak dolů, vykopnout znovu nahoru a znovu spustit), a pak zkus klik - není to tak těžké
Toman píše:Pavle si mi říkal že kb m-press je lepší než kliky ve stojce ... jsem je proto přestal dělatKaždopádně ze svý zkušenosti můžu říct že full klik ze stojky je jiný level než stání ve stojce a dokonce i partials. Dal jsem 2 minuty a klidně i 12 partials a plný klik nic. Se mi to neosvědčilo. Najel jsem na plný kliky s podporou expanderu a postupně snižoval podporu.Skoro bych to přirovnal k přítahu a muscle upu (co se obtížnosti týká)
Toman píše:Dík Pavle, já už je dám. Jen jsem chtěl říct že např. progrese z Convict Conditioning mi fungovaly moc pěkně až do doby kdy došlo na skutečný klik pak to totálně selhalo jelikož dle mého názoru do dosavadních cviků nezapojily svaly které jsou potřeba pro kompletní pohyb kliku. Stejně tak mi 18 pullapů nestačilo na 1 muscle up ... musel jsem na to úplně jinak.
Toman píše:Jen tak pro inspiraci. Uvítal bych článek o cvičení zápěstí a gripu. Nechal jsem se tebou inspirovat a pořídil CoC 1,2,3 přičemž 3 je challenge který nezavřu úplně, nikdy bych nevěřil jaký to je full body cvika zjistil jsem že na 44kg kb začínám mít problémy se zápěstím tzn. 1 opakování a pak se začíná ohýbat. Viděl jsem nějaký cvik u Ido Portala a tak to jedu (lano + závaží).
Taky jsem si všiml jak spousta elitních borců vypadává v Ninja Warrior resp. American Ninja na Cliffhangeru viz.
http://sasukepedia.wikia.com/wiki/Cliffhanger
Dalt píše:ehm ehm...nebyl by odkaz (nak ho nikde nevidim) co je ono ETK? dik
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků