Moderátor: PC
ukropcany píše:OT - hentak vysekaný chalan vyzerá dobre, baba nie...A nie je to závisť... no dobre, trošku...
Mano_1990 píše:Ahoj,
mám problém. Nebo problém, chtěl bych poradit ohledně posilování vs bojový sport (konkrétně muay thai). Dělám ho 2x týdně (žádné závodní ambice, čistě jen pro radost) a chtěl bych přibrat svalovou hmotu. Vím, že tyto dvě věci naráz nejdou, ale když se jedná pouze o boxování pro radost, tak by klasický kulturistický trénink nevadil? Jestli vadi, je jiný trénink na růst svalové hmoty a zároveň bude + k bojovému sportu? Předem díky za odpověď.
V kosickom zapasnickom oddieli ,mali zapasnici zakazane posilovat klasickou cestou! Mohli robit vzpieracske cvicky,splhat na lane,hadzat panaky atd. Ziaden body-building.. a vysledky kurwaze mali zo sutazi..
hellas píše:V kosickom zapasnickom oddieli ,mali zapasnici zakazane posilovat klasickou cestou! Mohli robit vzpieracske cvicky,splhat na lane,hadzat panaky atd. Ziaden body-building.. a vysledky kurwaze mali zo sutazi..
No vidiš a kamoš co u mě trénuje mě zas řikal, že jakmile začal posilovat s činkama - bodybuilding, technika šla dole, ale za to začal sópeře mačkat do kuličky
cohen píše:marcelo: dobre postrehyinac to zatuhnutie po posilke skus riesit regeneracnym vybehom na spalenie laktatu, 15 - 20 minut a kvalitnym 5 - 10 min. strecingom. ja tak fungujem od marca 3x tyzdenne a no problem, idem pekne hore vykonnostne, "pomaly" ale isto bez toho, aby som sa citil unaveny. a o to ide.
marcelinho píše:hellas píše:V kosickom zapasnickom oddieli ,mali zapasnici zakazane posilovat klasickou cestou! Mohli robit vzpieracske cvicky,splhat na lane,hadzat panaky atd. Ziaden body-building.. a vysledky kurwaze mali zo sutazi..
No vidiš a kamoš co u mě trénuje mě zas řikal, že jakmile začal posilovat s činkama - bodybuilding, technika šla dole, ale za to začal sópeře mačkat do kuličky
Podavam ako som kupil z prvej ruky, kedze som si ku nim obcas zacvicit, oni posilovali s velkou cinkou ale nahdody, trhy atd, ziadne body-building rutiny. Boli to volno-styliari, tvoj kamos robil co, Greko alebo grappling alebo??
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků