Ještě říkal, že když ho trenér nutil na to přejít, tak prostě neuběhnul ani 300m a byl hotovej. A už vůbec nechtěl na tento způsob přejít, no a nakonec jak byl rád, že to udělal.

cohen píše:Mno, chalosi, ako to vidite s jarnymi behmi a polmaratonmi?Prihlasil som sa na Devin - BA a este zvazujem polmaraton o dva tyzdne, ale len ako doprovod a psychicka podpora.
ukropcany píše:Ja dnes pred-polmaratónová skúška - 15 km, čas 1h10min., uvidíme o 2 týždne ako sa zadarí. Menšia kríza okolo 8. kilometra, ale potom už to šlo samo... Keď ten posledný týždeň zregenerujem, hádam to ešte budem schopný zrýchliť...
ukropcany píše:cohen píše:...ako podpora kamosky... Opeľovať...
Chápeme to, jasné, aj toto má svoj význam![]()
ukropcany píše:Zranenie ani je, síce furt ma niečo pobolieva, ale to je v pohode, normálka...
ukropcany píše:cohen píše:Bolest ako sposob zivota?
To by som nepovedal, ale ja bolesť, pokiaľ nie je patologická beriem ako súčasť, nie ako STOPku. Moje telo má vlastnosti, ktoré ho v niektorých veciach robia veľmi silným, ale v iných zas trpí...cohen píše:Na aky cas to vidis na polmaratone?
Sen je pod 1:30. Či sa ho podarí naplniť uvidíme - ak sa postatím na štart. Včera som bol trošku behať, lebo akurát v utorok pred týždňom sa mi niečo poondilo na priečnej klenbe, tak ma to trochu ešte bolí, ale štart budem riešiť až v sobotu pri platení štartovného
ukropcany píše:Noooo, upgraduješ! Systematická práca sa vždy vypláca...
Ja som sa dnes riadne natrápil, na 10. kilometri som začal mať obavy, či vôbec dobehnem, ťažké nohy že až... Nakoniec som to nejako dobehol, čistý čas 1:33:29, čo je s ohľadom na 4-týždňový tréning asi dobrý výsledokPriemerný pulz 166, čo je 7 pulzov nad mojim anaeróbnym prahom, takže som si to užil dosýtosti... Na 18. kilometri som trochu pridal, od 19. kilometra začali kŕče, ale nejako som sa uvolnil a prekonal to, no ale posledných 500m som ledva dobehol (nie navovok, len vnútorný pocit)... Ostal som stáť 3m za cieľom zavesený na plote jak nejaká zdechlina...
No ale holt, ten laktát mi už fakt išiel aj ušami... Ponaučenie? Musím nabehať viac pomalých kilometrov
V každom prípade, ak sa mi tá klenba dá nejako do richtigu a budem schopný nabehať tie pomalé kilometre, tak 1:30 by som skúsil o 2 mesiace v Olomouci nejako spraviť...
Príjemné je, že na 10. kilometri som bol na 214. mieste a v cieli na 202. Takže nie som sám, kto spomaľoval...
P.S. Dobehol som presne v 10. percentile štartového poľa. To bola misia, takže ak sa aj nepodaril čas ako som sníval, toto sadlo presne.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník