ukropcany píše:Jasné, že by si nešiel... Lebo si baba![]()
![]()
![]()
4toddb - no, bolo by síce dobré mať odbehnuté aj okolo 35 km, ale napr. mne nemám pocit, že by to kedysi pomohlo- bežal som to totiž vždy zbytočne rýchlo. No a keď teraz behávam pomaly, tak po 30-ke môžem ísť kľudne do divadla. Zabehnem však vďaka tomu maratón za 3 hodiny? To sa veru ešte uvidí...
Podobne som sa citil, ked som bezal 30 s Ucropom a dalsim kamosom. Prvych 15km som siel ich treningovym tempom (ktore sa cca blizilo mojmu sutaznemu tempu) a spiatocnych 15km som isiel umriet a chalani mi nalozili 20 minut. Cize pointa je dobre si zvolit tempo, nepodlahnut davu, pripadne sa nenechat ukecat o 2 vykonnostne triedy lepsimi bezcami, ze pod si chlapce zatrenovat.toddb píše:... Mít běžeckou krizi trvající cca 20 km je zážitek, na kterej jen tak nezapomenu. Navíc mě neskutečně frustrovalo, kolik mě předběhlo lidí v druhý půlce a moje neschopnost jakkoliv zrychlit. Nebylo z čeho brát. ...
toddb píše:Cohen: Tady přikládám nějaké video na strečink té problematické šlachy, snad myslíme oba tu samou, napravou jsou pak další videa, tak snad ti to pomůže.
https://www.youtube.com/watch?v=mlYM3KWwrGY
ukropcany píše: No ale zmeňme tému - pred pár dňami mi Makoto doporučil knižku Chi running. Názov je tak blbý ako len môže byť, ale knižka podľa všetkého práve naopak. Tu je nejaké info http://www.bezeckaskola.cz/clanek-2258- ... aneni.html Knižku som zatiaľ nemal čas ani zaobstarať a tobôž prečítať, ale volačo som pogooglil, nakukal nejaké videá a samozrejme - vyskúšalNo a záver je, že pri rovnakej tepovke som bežal o ca. 0,7 kmh rýchlejšie. Normálne síce hovorím, že žiadna zľava nie je zadarmo, ale táto vyzerá že je...
Zatiaľ som tak absolvoval len 2 behy (spolu 10 a 22 km a to hneď po 30ke, bol som unavený), takže ešte nemôžem posúdiť poriadne, ale v spojení s vyššou frekvenciou krokov (zo 174 na 176/min., pričom mal som oveľa vyšší podiel 180+ krokov ako predtým) sa dá povedať, že očakávam vyššie tempo pri rovnakej námahe. O pár behov dodám update stavu.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků