Gusep píše:Vcera krosovy pretek na Vysocine, 10km, 250m +/-, 54min. Teren hlavne les. Som spokojny, kedze nabehane za posledny mesiac presne 0km
Teraz to budem zopar mesiacov hrat na znizovanie tepovky pri rovnakej rychlosti, uvidime, ci sa dostanem na priemerku 130.ukropcany píše:Za 5 mesiacov sa kdečo pomení...
ukropcany píše:toddb píše:Přítelkyně zaběhla 3:30:26 v New Yorku.
Tak to je super! S maratónom si ja ešte len budem musieť napraviť reputáciu...![]()
Kamoš bol v Chicagu a dobehol 3:00:06... Na porazenie...
ukropcany píše:Jasné. Na polmaratóne mám priemerný tep 172, pričom počas fartlekov, keď mám tep 160, tak mám pocit že ako brutálne makám...Puf, inak zlepšením stravovania posledných dní mám taký pocit, že už len +3 kg špeku...
ukropcany píše:toddb píše:No, 3 hodiny, to je ale vynikající čas. To je těžké k překonání. Ja bych se rád příští rok v Praze dostal ke 4 hodinám, potažmo je překonal.
Okrem pána trénera (2:17) nemám vo svojom okolí nikoho, kto dá maratón pod 3 hodiny...
cohen píše:Posledny cca mesiac a pol pred maratonom mam naordinovanych 60 - 70+ km tyzdenne (posledne dva tyzdne menej), ale to vnimam ako minimum, aby sa dal vobec maraton odbehnut (relativne) bezbolestne. Ucrop by to samozrejme dal, no on uz ma trosku ine mety a bez top treningu do toho nepojde.
Apropos, oproti cca 2 rokom dozadu behavam na tepoch nizsich o 10 - 15bpm. Zaujimavy posun. K lepsiemu.
cohen píše:toddb: no ja by som sa na to radsej vy...lenze ja som lenivy trosecnik, ktoremu sa nechce sutazit
![]()
A mam za sebou prvy tohtorocny beh pri minusovej teplote, rovno krasnych -5°C
ukropcany píše:toddb píše:A možná trenér.
Tréning v skupine a pod vedením mástra má veľkú výhodu v tom, že to človeka oveľa lepšie motivuje ako keď človek trénuje sám...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků