ukropcany píše:cohen píše:... a mne to nezvykne az tak skakat hore dole.
Tiež to nezvyknem až taaaaaaaaaaaaaaaaakto prehnať...![]()
![]()
ukropcany píše:Ja zase opačne, konečne som sa včera dostal zopár krát s tepom nad 180...
ukropcany píše:Boli to 3x "600, 700 a 800 m". Tempo pre mňa na hranici, väčšina kôl 3:30 a bolo jedno, či 600, či 800 m. Tepy som si síce strážil okolo do 175, ale doma som zistil, že max. bolo 183Nemám z toho ale nejaké hemungy, pretože polmaratón bežím pri tepe 172... Dobiehal som niekde okolo 5.-7. miesta z ca. 20.
Vies co? Neprovokuj.ukropcany píše:Ja tisícky behávam tempom medzi 3:30 - 3:50, záleží od stavu, pričom polku som bežal tempom 4:26. Tiež dúfam, že sa dostanem na polku pomaly k tým 4:10... To by bol brutál...
ukropcany píše:To nebola provokácia, ale snívanie...![]()
Čo sa týka tých tepov, tak tiež mám z toho hemungy, pretože polku som bežal tento rok 2x a to pri 172 bpm. Aký je pre mňa ten správny tep na maratón žiaľ netuším...Tipol by som si 160... Ale je to tep, na ktorom vôbec nebehám, takže neviem... To je práve ten prúser, že človek závod beží v tempe, ktoré bežne nepoužíva...
ukropcany píše:Obávam sa, že to mi povie len skúsenosť...
ukropcany píše:Ťažko povedať aká je cieľová skupina...
toddb píše:Zdravím pánové, opožděně pěkný nový rok a hlavně vela zdraví!
O Vánocích jsem byl nemocný, ztloustnul jsem a zlenivěl, ale teď zase zpět v tréninku. Už mám zapsaných spoustu závodů a plánuju si vylepšit výrazně všechny osobáky od 5 km až po 42,2 km, tak doufám, že máte podobně ambiciózní plány!
ukropcany píše:toddb píše:...doufám, že máte podobně ambiciózní plány!
Ale kdeNa jar dám hádam polku v čase pod 1:30 a ak sa to podarí, tak to bude vrchol sezóny... V robote som si navymýšľal toľko vecí, že budem rád, keď sa nezbláznim...
Beh len zdravotne...
P.S. Cez sviatky som zrazil pozitívnych 5 kilo...
ukropcany píše:86cohen píše:5 kilo dole? No pekne, to mas teraz kolko?
ukropcany píše:Len 5 dní, bolo mi dosť mizerne (nečakal som to), tak som to uťal... Bol som zlý jak čert a to je úplný opak želaného stavu...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 0 návštevníků