Ondra-SCS píše:for Virgee:Sem zečátečník. Jo a podělat se to může a nebo taky nemusí.Hele kdybys dělal všechno podle různých sestav atd tak by se to nepodělá.Neznám člověka kterej by to nemusel podělat.I mistr tesař se někdy utne.Ale říkej já to podělal v tý technice chyba neni .Chyba je vždycky v tobě já to udělal trošku jinak,já pozdě zareagoval,já.........
.Nechtěl bych to dál rozvádět ale kdybych uměl všechno co se učíme bez chyby nebyl bych asi člověk.
raduz píše:ondra SCS: so zapasnikmi trenujem staleA niektori z nich su vsestranni fighteri (box, MT, karate...) Ono s tym nacasovanim je to pekne, ale niekto zafintuje, supne nejaky direkt - hned skrati vzdialenost a uz ho mas na tele... ... a hned si na zemi
![]()
A nektori zapasnici maju nepr. utoky na nohy tak "naslapane", ze neikedy ani nestihnas zareagovat.
PS: Scars nema ziadne techniky boja na zemi?
LuoKe píše:Co se týče vašich připomínek k boji na zemi.
Ninja napsal, že tě velice často někdo může porazit na zem. Je velice podstatný rozdíl v tom co je boj na zemi a v tom, co se většinou stává a to je to, že jednu jednu schytáš a upadneš. Tak to většinou bejvá, pak je ti stejně boj na zemi k hovnu. Ten využiješ pouze v tom případě, že ty jsi ten který strhává, poráží apod. a soupeř tě stáhne s sebou. Pokud je to,ale tak, že Tě soupeř pošle k zemi, tak si pánové přiznejte, žě pokud se nestihnete velice rychle dostat nahoru jste v p...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků