Anonymní píše:A kde ze ses to omluvil? Melo to byt tohle?
Sennin píše:Tímto se všem omlouvám, že nejsem (a ani nebudu nikdy tvrdit) největší odborník v ČR na japonské meče, že nejsem žádný odborník na japonské meče a už vůbec nejsem žádný odborník na japonštinu. Od toho zde jsou jistě lepší... (jen se divím, že od nich nikde nic nemohu najít)
Omluva za to, ze nejsi odbornik na mece ani na JPN a hned jednim dechem dodatek, ze vlastne nad tebe neni... ze te hanba nefackuje...
Precti si prosim znova ten muj predchozi prispevek, vzdyt jsem ti to i vyznacil tucne aby ses jo nemohl vykrucovat, ale vidim ze je to marny a timto se vzdavam.
Doufam ale, ze jsem ostatnim na tomto foru dokazal, co jsi zac a ze tve clanky budou vsichni brat s rezervou.
Ne, myslel jsem toto:
"Ještě pro Pucmaze:
Opravdu bych byl rád, kdyby jsi v mém článku o japonském meči našel další "perličky" - pokud už tedy pomineme pojmy "jméno pána" a "společníka", které jsi dokonale vysvětlil.
Kdysi, když jsem cvičil Iai-Jutsu, dostal jsem od svého učitele "amatérsky", na stroji, psanou knihu o Iai s amatérskými obrázky. Tehdy mi tam učitel napsal "Lepší aspoň špatná kniha než žádná!" - a myslel to tak, že aspoň nějaké informace než žádné.
To už je opravdu vše!"
p:s:
Omluva za to, ze nejsi odbornik na mece ani na JPN a hned jednim dechem dodatek, ze vlastne nad tebe neni... ze te hanba nefackuje...
A tady bych prosil, kde mám nějaký dodatek, že nade mě vlastně není!!! A proč by mě měla hanba fackovat??? Připadá mi, že jsi trošku paranoidní, ne

Naopak ZDE TVRDÍM, ®E ZDE JSOU NA JAPONSKÉ MEČE LEP©Í ODBORNÍCI!!! Nauč se nejprve číst, zdá se mi, že se vůbec, ale vůbec neorientuješ a jen reaguješ na jedno slovo tam, jednu větu onde atd.
Takže dál doufej, žes mi to na tomto fóru nandal a všem jsi ukázal, kdo jsem zač

Lidi v mém okolí, když čtou naopak Tvé příspěvky, tak z nich mají prdel (stejně jako Tvoje žena ze "jména pána"

)...Ale to je tím, že každý máme jiný názor a pohled na svět... Ty jsi zahleděný jedním směrem a nevnímáš mimo to jiné pohledy.
Stavíš se do pozice odborníka na vše a nandáváš to všem na diskuzních fórech - někde jsem už ale psal, že takoví lidé, jako jsi ty "brzy vymřou jako dinosauři". Tak a teď mi to můžeš zase nandat, aby jsi všem ukázal, co jsem zač