od Ondra » pát 24. pro, 2004 9:47
box. pytlů je teď opravdu hodně, sháněl jsem pro sebe před 7mi lety, kdy se tady prodávaly slušný v Budosportu 165cm/70kg pískový za 1800kč, potom byl docela dobý TopTen, ale ten měl 150cm a 55kg, ten se nesesypával, měl v sobě komůrky, ale zase stál 6000. Teď jejich hodně, od závěsných, přes box. pytle na stojánk, a viděl jsem i pytle do kterých si naleješ vodu a upravíš tak váhu pro svoje cvičení, ale ten jsme ani nikde v klubu neviděl a připadalo mi že tu váhu při ubrání vody budeš mít dost dole těžiště... já osobně jsem zastáncem pro tvrdší kopy holení těm pískovým... na internetu je už hodně firem, co je vyrábí a dovezou. Pak se koukni ještě na šibenice pro pytel nebo závěsný oko... já jsem tohle obíhal a zjištovat... někde bych měl mít hodně int. adres i kdyby jsi to nekoupil, načerpal by jsi inspiraci co by se ti hodilo a líbilo... ale já si radši nechal udělat ukotvení a svařit si to na míru domu, ne všechno se ti bude hodit tak jak to prodávaj. a abych nezapomněl... všem bojovníkum jakýhokoliv stylu HEZKÉ VÁNOCE.