Pytel

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Pytel

Příspěvekod Bruce_Jirka » čtv 23. pro, 2004 21:11

Potřeboval bych poradit jaké máte zkušensosti a co je asi tak nejvýhodnější zakoupit za pytel.U nás ve sportu sem viděl pytel Katsudo za 1250Kč 30 kilový.Ale zdá se mi to málo na to že byl tak velký...
A tak se ptám co by byl asi nejvýhodnější případně nějaký link díky...
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod chonglee » čtv 23. pro, 2004 21:32

jestli myslíš málo peněz,tak jsem vyděl pytel a byl svařený z materiálu silně podobnému autoplachtě.za něj bych ani víc nedal,protože ti ho rádi za ty prachy svaří ze zbytků,tam kde ty plachty dělají.neboj ta plachta vydrží fakt dost,možná víc než kůže.
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » čtv 23. pro, 2004 22:36

...kazdej pytel ma neco do sebe,ne na vsech muzes plnohodnotne cvicit vsechno,nebo alespon ne tak,aby sis spis neublizoval.Me se treba osvedcuje lehci mensi pytel,idelani na ruzne priskoky ...retezove kopy za sebou,kdy musis udrzet pytel neustale za druhou polovinou apod.A naopak takovyto lehci pytel zase nebude nejidealnejsi na udery,kde by sis svicil nejake silnejsi udery apod.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » pát 24. pro, 2004 9:47

box. pytlů je teď opravdu hodně, sháněl jsem pro sebe před 7mi lety, kdy se tady prodávaly slušný v Budosportu 165cm/70kg pískový za 1800kč, potom byl docela dobý TopTen, ale ten měl 150cm a 55kg, ten se nesesypával, měl v sobě komůrky, ale zase stál 6000. Teď jejich hodně, od závěsných, přes box. pytle na stojánk, a viděl jsem i pytle do kterých si naleješ vodu a upravíš tak váhu pro svoje cvičení, ale ten jsme ani nikde v klubu neviděl a připadalo mi že tu váhu při ubrání vody budeš mít dost dole těžiště... já osobně jsem zastáncem pro tvrdší kopy holení těm pískovým... na internetu je už hodně firem, co je vyrábí a dovezou. Pak se koukni ještě na šibenice pro pytel nebo závěsný oko... já jsem tohle obíhal a zjištovat... někde bych měl mít hodně int. adres i kdyby jsi to nekoupil, načerpal by jsi inspiraci co by se ti hodilo a líbilo... ale já si radši nechal udělat ukotvení a svařit si to na míru domu, ne všechno se ti bude hodit tak jak to prodávaj. a abych nezapomněl... všem bojovníkum jakýhokoliv stylu HEZKÉ VÁNOCE.
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pát 24. pro, 2004 11:59

Díky moc v tom jednom u nás sportu porádvaj právě 100cm 30 kg já jen aby neodlítnul a taky abych do něj mohl dávat low kicky a tak...
Jo a jinak kde to vařej?:)Já bych si někde takovej rád nechal udělat stačil by mi tak 50 kg.Jinak moc díky:A hezký svátky(a moc se nepřejeste cukroví at můžete pořádně cvičit...:)
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod chonglee » pát 24. pro, 2004 22:47

jestli myslíš kde ti svaří ten pytel,tak si musíš najít nejlíp nějakou menší fimu,např někoho kdo dělá plachty na přívěsné vožíky.musíš si nakreslit plánek-sřih a jít se domluvit.zbytek pořídíš třeba v baumaxu,ale to už podle technické zdatnoti a zápalu.ahoj
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ondra » sob 25. pro, 2004 8:37

for Bruce_Jirka : já jsem si koupil box. pytel od téhle značky nechtěl jsem dělat reklamu www.walery.cz s nim jsem docela spokojený můžeš tam koupit i jen obaly a pak si je sám naplnit pískem a nebo čim chceš... asi bych si plachtovinu nekupoval a zvolil bych tuhle možnost. Naplnit si to můžeš čim chceš, je to na to udělané, tak by jsi neměl mít problémy. koukám na ceník a prázdný box. pytel výšky 1,8 m stojí 990kč to docela jde někde si sežeň jemný písek, ale nezapomeň ho vysušit aby jsi to tam nenaházel zvlhlý a pak měl z toho kámen... taky znám lidi co se jim to stalo :D
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » sob 25. pro, 2004 12:52

To Ondra:ty pytle nevypadaj vůbec špatně...teda ty prázdný :)
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 25. pro, 2004 23:35

Já ti mohu doporučit box. pytle od fa. KAZE, nalezneš na www.kaze.cz/shop ..... box. materiál. Koupil jsem si kvalitní dvou plášťový pytel. Mají různé typy materiálu, dobrý ceny, docela dost těžký od 15-80 Kg.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 25. pro, 2004 23:36

Já ti mohu doporučit box. pytle od fa. KAZE, nalezneš na www.kaze.cz/shop ..... box. materiál. Koupil jsem si kvalitní dvou plášťový pytel. Mají různé typy materiálu, dobrý ceny, docela dost těžký od 15-80 Kg.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » ned 26. pro, 2004 14:55

tyhle od Kaze taky nevypadaj špatně... je teď hodně firem a zařizovat si plachtovinu se mi zdá zbytečný. Záleží co si vybereš a jak s tím budeš spokojený. v každém případě ti přeju hodně úspěchů při boxování.
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » ned 26. pro, 2004 18:00

Danke ale od Kaze se mi to zdá hrozně drahý to ty katsudo sou levnější...)
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 27. pro, 2004 23:02

Bruce_Jirka píše:Danke ale od Kaze se mi to zdá hrozně drahý to ty katsudo sou levnější...)

No, podobné věci jsem si taky říkal, ale když jsem si zkoušel udéry u kkámoše, který si kooupil katsudo z makra tak je blbý, tvrdý povrh a taky mu to dělá po stranách boule! Prostě tyto pytle je nižší kvalita taky je to v každém marketu apod. Nechci ti nic v nucovat nebo rozmlouvat, ale asi před měsícem jsem si koupil od kaze pytel dvouplášťový s koženým povrchem a nemůžu si ho vynachválit. A cena nebyla tak hrozná....co ti můžu doporučit zkus si oba pytle někde v prodejně ošahat a pak uvidíš, že mám pravdu. :wink: :) 8) :!: zdarec
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 27. pro, 2004 23:17

Bruce_Jirka píše:Danke ale od Kaze se mi to zdá hrozně drahý to ty katsudo sou levnější...)

No, podobné věci jsem si taky říkal, ale když jsem si zkoušel udéry u kkámoše, který si kooupil katsudo z makra tak je blbý, tvrdý povrh a taky mu to dělá po stranách boule! Prostě tyto pytle je nižší kvalita taky je to v každém marketu apod. Nechci ti nic v nucovat nebo rozmlouvat, ale asi před měsícem jsem si koupil od kaze pytel dvouplášťový s koženým povrchem a nemůžu si ho vynachválit. A cena nebyla tak hrozná....co ti můžu doporučit zkus si oba pytle někde v prodejně ošahat a pak uvidíš, že mám pravdu. :wink: :) 8) :!: zdarec
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » úte 28. pro, 2004 7:36

Když kupuješ vybavení pro BU v superhypermarketech, tak sice ušetříš, ale pak se nediv. Kvalitní věci koupíš pouze ve specializovaných prodejnách a za kvalitu si holt musíš připlatit.
Řiď se úslovím: "Nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci". :lol:
Prvotní investice je sice vyšší, ale rovněž výsledný efekt je úplně jiný.

Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Virgee » úte 28. pro, 2004 10:52

Já tedy nepoužívám pytel, ale nástěnnou troj lapu naplněnou pískem. Ta má samozřejmě trošku omezení, ale je to levná varianta (500Kč) pytle. Možná Vás to nezajímá :-) , ale třeba to někomu pomůže.
®ivot je boj /// http://virgee.wz.cz/
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » stř 29. pro, 2004 12:08

a nemáš nákej odkaz na tu nástěnou trojlapu?.)
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Trojlapa

Příspěvekod Virgee » stř 29. pro, 2004 14:08

http://gesto.servery.cz/avseorg/,
v sekci Tréninkové pomůcky. (tam není fotka, ale já to mám odsud)

Fotky pro představu: http://www.ukwingchun.com/Wing_Chun_Wallbag_Training.htm
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » stř 29. pro, 2004 17:08

mě to přijde jak tři pytliky s pískem...:) jak to cejtíš když do toho dáš ránu nejde to moc do zdi?
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Virgee » stř 29. pro, 2004 19:19

No, právě že vlastně člověk bouchá do tý zdi, resp. ona mu klade odpor, ale ten písek to všechno pohltí. Přijde mi to stejný jako bouchat do klasickýho pytle, s tím rozdílem, že tohle se nehne dozadu ani o píď.
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně