pavela píše:pokud někdo dělá opravdový BU,je zdravej a sekne s tím, tak je jediný důvod: lenost.
patrik píše:Hoj všem...
Napadá mě otázka do diskuze.
Proč lidé končí s bojovým uměním?
Důvodů může být hromada, ale třeba jsou některé častější a třeba máte nějakou konkrétní zajímavou zkušenost... třeba vy sami jste s nějakým b.u. skončili a na tenhle server jste dorazili úplně náhodou.
Třeba zrovna uvažujete, že byste to zabalili a třeba jste jedno b.u. vyměnili za druhé... kdo ví.
Já sám se nejčastěji setkávám s tím, že lidé očekávají od b.u. něco úplně jinýho, a tak nevydrží moc dlouho. Vidíte to jinak?
Patrik
chonglee píše:zajímavej nápad
o BU se zajímám vlatně on mala,a za tu dobu jsem z něčím skončil,nebo změnil několikrát.zkusím popsat pár důvodů.
v dětských letech to vždycky skončilo tím,že mě na téninku mastili o dvě hlavy větší a o dva roky déle trénující týpkové.(judo karate jiu jitsu)i když něco podobného mě provází dodnes.
pak už to bylo zajímavější.knížky pana poláka vynechám.
shaolin jutsu kungfu
hungar kung fu
vingwing tsunchun
různá taiči
dvě věci to má vždycky společné,první peníze.
ta druhá je,že trochu aktivní žáci snadno dosáhnou úrovně svých mistrů(myšleno těch našich )ti se pak těchto žáků snaží rychle zbavit,aby se to nepoznalo.nebo to žáci sami poznají,že je někdo vodí za nos a hledí sami rychle zmizet.protože se to všechno motá kolem těch peněz.
hezky jsem to zamotal snad to pochopíte.
vždycky jsem čekal trochu něco jinýho,všude jsem se něco naučil(třeba ne to co jsem chtěl)vydržel jsem to už 15let(v kuse)a pořád věřím,že se dostanu tam kam chci.
tak přeju hodně zdaru ahoj
patrik píše:Hoj všem...
Napadá mě otázka do diskuze.
Proč lidé končí s bojovým uměním?
Důvodů může být hromada, ale třeba jsou některé častější a třeba máte nějakou konkrétní zajímavou zkušenost... třeba vy sami jste s nějakým b.u. skončili a na tenhle server jste dorazili úplně náhodou.
Třeba zrovna uvažujete, že byste to zabalili a třeba jste jedno b.u. vyměnili za druhé... kdo ví.
Já sám se nejčastěji setkávám s tím, že lidé očekávají od b.u. něco úplně jinýho, a tak nevydrží moc dlouho. Vidíte to jinak?
Patrik
chonglee píše:Smím se zeptat kolik ti je let, a tim padem v kolika si zacal?
Clodman píše:pavela píše:pokud někdo dělá opravdový BU,je zdravej a sekne s tím, tak je jediný důvod: lenost.
Co je to opravdovy bojovy umeni.?:)
xiexie píše:Chonglee : ta druhá je,že trochu aktivní žáci snadno dosáhnou úrovně svých mistrů(myšleno těch našich )ti se pak těchto žáků snaží rychle zbavit,aby se to nepoznalo.nebo to žáci sami poznají,že je někdo vodí za nos a hledí sami rychle zmizet.protože se to všechno motá kolem těch peněz.
Pavela :JAK to začátečník pozná? Nijak, je to jenom o štěstí, že narazí na dobrého mistra. Když jako první natrefí na zakomplexovaného blba, má smůlu,někdy na dost dlouho.
Panove, nezbyva mi nez s timhle souhlasit. Zazila jsem oboji, ale nastesti ve me zvitezlia vule ucit se dal a tak jsme nezavhrhla bojova umeni, ale pokracuji v nich dale a mam pocit, ze me uz jen tak nic neodradi.
xiexie píše:Chonglee : ta druhá je,že trochu aktivní žáci snadno dosáhnou úrovně svých mistrů(myšleno těch našich )ti se pak těchto žáků snaží rychle zbavit,aby se to nepoznalo.nebo to žáci sami poznají,že je někdo vodí za nos a hledí sami rychle zmizet.protože se to všechno motá kolem těch peněz.
Pavela :JAK to začátečník pozná? Nijak, je to jenom o štěstí, že narazí na dobrého mistra. Když jako první natrefí na zakomplexovaného blba, má smůlu,někdy na dost dlouho.
Panove, nezbyva mi nez s timhle souhlasit. Zazila jsem oboji, ale nastesti ve me zvitezlia vule ucit se dal a tak jsme nezavhrhla bojova umeni, ale pokracuji v nich dale a mam pocit, ze me uz jen tak nic neodradi.
Tím jsem chtěl vyloučit možnost, že nějaký pilný žáček usilovně přijímá pravé kungfu od nějakého věhlasného sifu a po 10 letech zjistí, že cvičil naprostou sračku, neboť jeho věhlasný sifu umí pouze to, co se naučil od sifu palsecama. To by s tim asi seknul každej.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků