Player

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Player

Příspěvekod player » ned 16. led, 2005 18:51

Pro samej offtopic na ruznych diskuzich bych videl veskere dalsi kometare(pokud jeste nejake budou) na moji osobu radeji zde.Dekuji.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 17. led, 2005 9:47

Oh yes, dostal jsi už někdy i na prdel nebo si tak dobrej? A nechtěl bys napsat jakým způsobem každej den trénuješ pokud to není tajné? Vždycky píšeš že to nebudeš pořát rozebírat, ale zatím jsem se to nikde nedočet. Tak jak tedy probíhá trénink větnamského karate? Nic proti, chci se poučit. Napiš to jednou už sem ať to není všade roztroušený :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 17. led, 2005 18:19

...co je to "dostat na prdel"?Pokud chces konkretni odpoved,musis polozit konkretni otazku.
Momentalne zrovna netrenuju vubec,jestli se to da tak rict.Uz tyden.Psal sem to jinde,zrovna sem prozil tejden se strevnima potizema a sem dost zeslablej,musim pomalu zase najizdet na standard:)
Nas trenink(tedy meho ucitele se mnou a jeste jednim kolegou) neni nic extra .Nevim co chces opet presne slyset.Mozna by se dalo rict to,ze nase treninky jsou do nejvetsi miry zalozeny na rozvijeni technik.Tzn. ze se zacina s jednou technikou a nasleduji dalsi techniky,ktere lze na tu a tu techniku navazat.Takze tenhle zpusob(nerikam ze jediny) muze obsahovat temer vse,od lepicich se rukou(prevazne),po zachytavani udu,paceni,skrceni,srazeni...cokoliv v cem lze bez problemu v momentalni situaci navazat.
No a jak sem jinde zminil,pouzivame ruzne lapy,eventuelne ruzne velke a ruzne tezke pytle.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 18. led, 2005 22:07

player píše:...co je to "dostat na prdel"?Pokud chces konkretni odpoved,musis polozit konkretni otazku.

Omlouvám se, ale to si fakt takový (promiňte mi to slovo) debil, nebo dostáváš na držku tak často, že se naprosto jasné a myslím, že všem srozumitelné otáze respektivě odpovědi na ní snažíš vyhnout? A nebo jsi se v životě nepral a je ti to trapný přiznat?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 18. led, 2005 22:11

Mas pravdu,je to vcelku konkretni dotaz,uvedomil jsem si to az ted.Takze odpoved je ano,na prdel jsem dostaval docela casto,protoze kdyz sem byl maly,tak sem byl hodne zlobivy a maminka me casto davala na prdel :twisted:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 18. led, 2005 22:15

...jestli ti jde o to vedet,jestli me nekdo pri sparingu taky dokazal prastit,kopnout a ja nevim co jeste,tak samozrejme ze ano a ne jednou.Spokojenej?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » úte 25. led, 2005 14:34

Ahoj Playere, rozhodl jsem se ze pojedu navstivit Hanuman Gym (neni to sranda, myslim to vazne), a timto dotazem bych se chtel zeptat zda uz jsi tam byl nebo ne. Kdyz my muzes napsat vzkaz, nebo napsat na muj e-mail, pripadne na mobil (605106106). Docela bych te chtel poznat, a udelat si o to tobe svuj obrazek. Doufam, ze nebudes proti a napises mi nebo me jinak kontaktujes, a ze se v tom hanumanu potkame.
P.S.: V zadnem pripade nemam v umyslu si z tebe nejakym zpusobem utahovat apod., tot na rovinu. Snad si tento vzkaz prectes a ozves se brzo! Zatim Ahoj
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » úte 25. led, 2005 14:40

Anonymní píše:
player píše:...co je to "dostat na prdel"?Pokud chces konkretni odpoved,musis polozit konkretni otazku.

Omlouvám se, ale to si fakt takový (promiňte mi to slovo) debil, nebo dostáváš na držku tak často, že se naprosto jasné a myslím, že všem srozumitelné otáze respektivě odpovědi na ní snažíš vyhnout? A nebo jsi se v životě nepral a je ti to trapný přiznat?

Tak ohledne tohoto dotazu se musim Playera zastat, protoze ja si taky neumim predstavit nic konkretniho pod slovnim spojenim dostat na prdel . Urcite kazdy z nas zazil pri sparingu tezsi chvilku ale o tom to proste je, ale urcite to neni o tom nekoho, protoze je slabsi, zmlatit, toto je muj nazor.

nebo jsi se v životě nepral a je ti to trapný přiznat?
a tomuhle taky nerozumim, co by melo bejt trapny na tom ze se nekdo v zivote nepral, kazdej proste neni poulicni bitkar, a nemusi to vyhledavat, a proto soudim ze jediny debil jsi tady ty anonyme:(
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod python » úte 25. led, 2005 14:57

Playere - kókám, že seš mediální hvězda !?

i tak še da... :D .... vielSpass !!!

DRV :mrgreen:
python
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

pokračování odjinud

Příspěvekod Anonymní » úte 25. led, 2005 15:34

Z diskuze "sebeobrana, streetfighting a reálný boj":
player píše:jox:vsak si to priznej,ze by tu beze me...teda bez "nas" ...byla nuda...
8)
....a hadej jaka rybicka je ma oblibena z filmu Finding Nemo? :D :lol:

Noo, zrovinka nuda ne. Takovej spasitel s prominutim nejsi :P . Ale srandy, srandy by bylo míň... :lol: :lol: :lol:

Nema sem neviděl, enem ňákou ukázku. Ale i tak - myslim, že by nebylo těžký to uhodnout :lol:
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » úte 25. led, 2005 20:36

Já sice s Playerem ve většině případů nesouhlasím, ale co, třeba sparring se psem mi přišel jako dobrej vtip co se mu poved :D
Sorry. Ten hned první anonym přízpěvek jsem psal já, ale psal jsem to ve škole(né moc good nálada :) ) a jaksi jsem nebyl přihlášen.
To ohledně prdele, myslel jsem jesi tě už někdo při souboji překvapil, případně dal na budku, zatím se jen chlubíš nebo se tváříš neporazitelně. Ale nemusíš to dopodrobna rozebírat.
Tréninkem jsem myslel jak to probíhá, jesi to má nějaký základy podle kterejch se každej den jede? Znám postupy kterejm by se dalo říkat anarchie :D Posilování, otužování, kata, sparing nebo chápeš ne jak se prostě větnam cvičí? Mě osobně přídou některý kopy o kterejch jsi se zmiňoval totiž dost šílený.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 25. led, 2005 22:20

Clodman:zdarek.Prave sem se z Hanumanu vratil...lepe receno doplazil :D Ty mi teda dali,to ti povim :? Sparing ve stoje by jeste sel,tam me setrili,ale na zemi...brrr...skoro nemuzu hnout hlavou...no tak hrozne to neni,ale kdybych neodplacaval preventivne kapanek predem,tak s ni tutovka ted nehnu vubec 8) Tak az tam budes mit namireno,tak mi pisni predem,nejlepe na mail.

A ted kontrolni otazka soudruzi...kdo ma radost?....nehlaste se vsici... :D :D
Jinak chci predem upozornit,ac vim ze mi to nebude uvereno,ze zaznam JA nemam,jelikoz sem predtim jeste coural po Praze s kamerou v podpazdi a vzhledem k tomu ze teplotni rozdil byl pak mezi Hanumanem a venkem mozna vic jak 25 stupnu,tak mi na hlavne(te kamery :wink: ) zkondenzovala vlhkost a ta svine odmitala poslusnost.Kazdopadne vysvetleni ze sem dostal "na prdel" snad bude pro vas dostacujici i bez zaznamu :lol:

Jinak se potvrdila ma prognoza...myslim ze se tamni dost pobavili,kdyz sem po 30s sparingu "lapal po dechu"...ani mi nepomohlo tvrzeni P.M.,ze "kluci jedou zlehka" :)

jox:no v Nemu je takova rybicka v akvarku,jmenuje se "Flo",nevim ja se to pise a ta si porad prohlizi svuj obraz v tom skla a povida si s nim...takova rybka schirofrenicka :)

Harutomo_Yasumizu:no jednak viz. hanuman a druhak uz jsem se k tomu tusim vyse vyjadril.Jak ironicky tak seriozne :wink: A ktery kopy ti prijdou sileny,to me zajima?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 25. led, 2005 22:31

player píše:Clodman:zdarek.Prave sem se z Hanumanu vratil...lepe receno doplazil :D Ty mi teda dali,to ti povim :? Sparing ve stoje by jeste sel,tam me setrili,ale na zemi...brrr...skoro nemuzu hnout hlavou...no tak hrozne to neni,ale kdybych neodplacaval preventivne kapanek predem,tak s ni tutovka ted nehnu vubec 8) Tak az tam budes mit namireno,tak mi pisni predem,nejlepe na mail.

Oóóóóó´!

mě by zajímalo jestli je pořád ještě Thaibox taková sportovní blbůstka a taky jak se změnil tvůj názor na válení se na zemi, borče.
A kolik tvých zaručených fintiček ala JKD se ti povidlo :-).
OO...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 25. led, 2005 22:48

...nikdy sem netrvdil neco takoveho ze je thajbox "sportovni blbustka".Veskere vyhrady,pokud se to tak da nezvat, smerovaly pouze tim smerem,ze to nepovazuju ze efektivni sebeobranu,nebot si nedovedu predstavit,jak se relativne hubeny a maly clovek brani nabusene gorile stylem thajboxu.Dalsi "vytka" bylo to,ze to neni o obrane ale o utoku.To je ale jen moje zalezitost,nekomu to naopak vyhovuje.
A jake finticky mas jako namysli?Myslim ze se tu probralo uz dostkrat,ze JKD neni styl.Tak jake pak finticky?Nerozumim.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » stř 26. led, 2005 6:58

super, dodrzal si slovo a tak to ma byt. netocili to v Hanumane? Alebo aspon nejake foto. A skus to trocha rozpisat, s kym si isiel? A co Masta?
Takze teraz asi uznas, ze aj nejake skusenosti "zo zeme" maju cosi do seba....
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

navsteva

Příspěvekod stefano » stř 26. led, 2005 7:44

to player:CONGRATULATION!!!
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kurt78 » stř 26. led, 2005 7:49

4player: jo rozpis se

ps.
ale asi este viac som zvedavy na vyjadrenie P.M.
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 26. led, 2005 9:19

Masta tam bohužel nebyl ;) i když o tom věděl předem, mrzí mě to... do konce ledna se na trénink nedostanu.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » stř 26. led, 2005 10:45

player píše:Clodman:zdarek.Prave sem se z Hanumanu vratil...lepe receno doplazil :D Ty mi teda dali,to ti povim :? Sparing ve stoje by jeste sel,tam me setrili,ale na zemi...brrr...skoro nemuzu hnout hlavou...no tak hrozne to neni,ale kdybych neodplacaval preventivne kapanek predem,tak s ni tutovka ted nehnu vubec 8) Tak az tam budes mit namireno,tak mi pisni predem,nejlepe na mail.

A ted kontrolni otazka soudruzi...kdo ma radost?....nehlaste se vsici... :D :D
Jinak chci predem upozornit,ac vim ze mi to nebude uvereno,ze zaznam JA nemam,jelikoz sem predtim jeste coural po Praze s kamerou v podpazdi a vzhledem k tomu ze teplotni rozdil byl pak mezi Hanumanem a venkem mozna vic jak 25 stupnu,tak mi na hlavne(te kamery :wink: ) zkondenzovala vlhkost a ta svine odmitala poslusnost.Kazdopadne vysvetleni ze sem dostal "na prdel" snad bude pro vas dostacujici i bez zaznamu :lol:

Jinak se potvrdila ma prognoza...myslim ze se tamni dost pobavili,kdyz sem po 30s sparingu "lapal po dechu"...ani mi nepomohlo tvrzeni P.M.,ze "kluci jedou zlehka" :)

jox:no v Nemu je takova rybicka v akvarku,jmenuje se "Flo",nevim ja se to pise a ta si porad prohlizi svuj obraz v tom skla a povida si s nim...takova rybka schirofrenicka :)

Harutomo_Yasumizu:no jednak viz. hanuman a druhak uz jsem se k tomu tusim vyse vyjadril.Jak ironicky tak seriozne :wink: A ktery kopy ti prijdou sileny,to me zajima?

Jojo asi to nebude zadna prdel :( , s tim pocitam, ale ja se tam nejedu rvat, ja tam pojedu zatrenovat :), doufam ze ti moc neublizili:), a doufam ze se ti tam libilo:), kazdopadne az to bude aktualni tak se ti ozvu.
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Player

Příspěvekod Klidek » stř 26. led, 2005 11:20

player píše:Prave sem se z Hanumanu vratil...lepe receno doplazil :D

Cau Playere, mas muj respekt ze si to dotah a nezustalo jenom u internetovejch reci.

Klidek
Klidek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně