player píše:...co je to "dostat na prdel"?Pokud chces konkretni odpoved,musis polozit konkretni otazku.
Anonymní píše:player píše:...co je to "dostat na prdel"?Pokud chces konkretni odpoved,musis polozit konkretni otazku.
Omlouvám se, ale to si fakt takový (promiňte mi to slovo) debil, nebo dostáváš na držku tak často, že se naprosto jasné a myslím, že všem srozumitelné otáze respektivě odpovědi na ní snažíš vyhnout? A nebo jsi se v životě nepral a je ti to trapný přiznat?
player píše:jox:vsak si to priznej,ze by tu beze me...teda bez "nas" ...byla nuda...
![]()
....a hadej jaka rybicka je ma oblibena z filmu Finding Nemo?![]()
player píše:Clodman:zdarek.Prave sem se z Hanumanu vratil...lepe receno doplazilTy mi teda dali,to ti povim
Sparing ve stoje by jeste sel,tam me setrili,ale na zemi...brrr...skoro nemuzu hnout hlavou...no tak hrozne to neni,ale kdybych neodplacaval preventivne kapanek predem,tak s ni tutovka ted nehnu vubec
Tak az tam budes mit namireno,tak mi pisni predem,nejlepe na mail.
player píše:Clodman:zdarek.Prave sem se z Hanumanu vratil...lepe receno doplazilTy mi teda dali,to ti povim
Sparing ve stoje by jeste sel,tam me setrili,ale na zemi...brrr...skoro nemuzu hnout hlavou...no tak hrozne to neni,ale kdybych neodplacaval preventivne kapanek predem,tak s ni tutovka ted nehnu vubec
Tak az tam budes mit namireno,tak mi pisni predem,nejlepe na mail.
A ted kontrolni otazka soudruzi...kdo ma radost?....nehlaste se vsici...![]()
Jinak chci predem upozornit,ac vim ze mi to nebude uvereno,ze zaznam JA nemam,jelikoz sem predtim jeste coural po Praze s kamerou v podpazdi a vzhledem k tomu ze teplotni rozdil byl pak mezi Hanumanem a venkem mozna vic jak 25 stupnu,tak mi na hlavne(te kamery) zkondenzovala vlhkost a ta svine odmitala poslusnost.Kazdopadne vysvetleni ze sem dostal "na prdel" snad bude pro vas dostacujici i bez zaznamu
![]()
Jinak se potvrdila ma prognoza...myslim ze se tamni dost pobavili,kdyz sem po 30s sparingu "lapal po dechu"...ani mi nepomohlo tvrzeni P.M.,ze "kluci jedou zlehka"![]()
jox:no v Nemu je takova rybicka v akvarku,jmenuje se "Flo",nevim ja se to pise a ta si porad prohlizi svuj obraz v tom skla a povida si s nim...takova rybka schirofrenicka![]()
Harutomo_Yasumizu:no jednak viz. hanuman a druhak uz jsem se k tomu tusim vyse vyjadril.Jak ironicky tak seriozneA ktery kopy ti prijdou sileny,to me zajima?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků