ukropcany píše:4player - no som rad, ze zacinas aspon trochu chapat zmysel plnokontaktneho sparingu... mala provokativna otazocka - ti chalani, ktori Ta tak zmorili boli +/- v akej vahe? Ja len tak, ci Ta nahodou neumorili chalani, ktori maju o 20 kil menej ako Ty... vid nazor o tom, ze MT nenauci bojovat maleho proti velkemu......ale je fajn, ze si tam isiel, aspon mas lespiu predstavu o potencialnej neschopnosti (bojovat na ulici) tych ludi, ktori su v telke a mlatia sa bambulami... fuj, ale som na Teba skaredy...
P.S. Male povzbudenie na zaver - na kazdy jeden sparing sa ani mne ist nechce, pretoze mam bobky kto mi co mozno spravi, alebo co si ja o koho spravim. No lenze, to je prave to co nas robi silnymi. Tak na to prdim, dam rukavice a idem... co Ta nezabije, to Ta posilni... verim, ze toto porekadlo ma pre Teba teraz uplne novu prichut!
khruHanuman píše:
úvodem skládám Playerovi poklonu ! 1/za to že přestal jen žvanit a začal konat tedy...dorazil.
2/ za to že se tolikrát zvednul a šel to znova zkusit.
Pro zasvěcené uvedu pár jmen kteří měli tu čest s Playerem - 69 kg Miroslav ©afra (mistr světa 2001), 75 kg Ondřej SPEJBL Hutník (2x mistr světa atd..
![]()
, 71 kg Martin MAIKI Karaivanov (XXX reprezentant)
, 85 kg Viktor Petrlík (XXX reprezentant)
90 kg Ladislav ®ák (ultimátní zápasník mez.mistr MMA 05)
atd...
![]()
Osobně jsem zklamaný, těšil jsem se na excelentní práci nohou (alá Bruce Lee) distanční koncert se superrychlým zkrácením vzdálenosti a alespon 1 !!! perfektní a použitelný úder nebo kop (kamkoliv..) bohužel
Spárovali jsme opravdu lehce a jsem hrdý na kluky že "nepopravili" ačkoli měli X šancí ale džentlmentsky a velkoryse si hráli s "pánem" který si s námi přišel zatrénovat.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků