Player

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Ninja » stř 26. led, 2005 21:14

u mna je to tak isto, ked trenujem tak uplna pohoda mozem aj behat skakat cez svihadlo , tienovy box atd atd. aj tri hod v kuse a nic ale akonahle pride sparring tak pol hodina a som uuplne rozbity
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » stř 26. led, 2005 21:37

gino ti to napisal spravne - ja len doplnim, ze ak je clovek posraty strachom stupne mu tepova frekvencia, zrychli sa dych takze kondicka, nekondicka si v prdeli za par sekund. Okrem toho nad 140tepov ti to moze sposobit tzv. tunelove videnie takze vyfasujes ani nebudes vediet ako a pritom mas technicky natrenovane az az :)
Tot len dalsi dokaz, ze tento sposob treningu /aky sa napr. preferuje na MT, boxe a pod. b.u. sportoch / ma naozaj do seba ovela viacej ako si tu napr. kriticky pisal ty player to znamena, ze nejde o to mlatit do ludi, alebo sa nechat mlatit, ale naucit/naprogramovat psychiku na urcitu davku stresu a dokazat v nom produkovat aj nieco ine ako poskakovat do odpadnutia ;) bez tejto "drobnej" vlozky je z bojoveho aspektu trening b.u. na prd.
8)
Vidis ako vela sa naucis a sebaspoznas jedinym realnejsim sparingom - trenuj to aspon raz za tyzden a za dva mesiace si sam po sebe premazes vsetky prispevky co si sem doteraz napisal ;)
:D :D
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 26. led, 2005 21:42

:roll: :D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:30, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » stř 26. led, 2005 22:18

Gino:mozna jo,mozna na tom neco bude,ale pak je paradox, ze tep byl v norme :roll:

Marvin:jenze vtip je v tom,ze ja proste nerad nekoho mlatim,kdyz to napisu takhle laicky a s tim tezko neco zmenim.Pak je samozrejme jasny,ze se nemuzu divit, ze "dostanu po kebuli" pri fullkontaktnejsim sparingu(pozor,tim nechci tvrdit to,ze kdybych se nebal,tak po kebuli nedostanu,nechytat za slovo prosim,dekuji;)).Ja sem zvykly na ten "nas" -ted nevim jestli to napisu spravne- semi kontakt,proste lehky kontak,laicky receno oplacavana.Tam se nebojim,ze nekomu neco udelam,dokazu se vyhecovat k pomerne slusne rychlosti co se technik tyce a aniz bych se nejak moc unavil.Zaroven si davam pozor,aby me partner ani nejak nestrajchnul.
Sem proste ten tip,co by byl nejvdecnejsi za to,kdyby mu na ulici fungovala mylenka aikida :D
...na to sem ovsem vetsi realista :wink:
Kazdopadne musim souhlasit s tim,ze nejvetsi podil mych...ehm,jak to rict...blbosti?..ma na svedomi psychika z ruznych pohledu.To jako jo.

Ted by me ale zajimalo,jaky mas nazor na BU jako jsou ruzne "mekke styly" kung fu apod.Tam se prece nesparuje zpusobem MT?Myslis si,ze jsou tedy k nicemu do praktickeho pouziti?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ninja » stř 26. led, 2005 22:50

akoze netreba sa vysmievat ze player nerad niekoho bije. ja napriklad pri sparringu dokazem dat poriadne delo - uder rukou ale akonahle koopem tak len jemne a nikdy nejdem na plno uz parkrat sa mi stalo ze sa moj nart ocitol na krku toho druheho takze stastie ze som to nedotiahol , aj pri kopoch na stehno atd. nerad kopem naplno alebo polovicnou silou mam proste z toho strach ze ho kopnem nejak tak ze mu ublizim. co vsak neplati o tom ze pri sparringu ma ostatny nesetria ani s tymi kopmi :lol:
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » stř 26. led, 2005 23:11

Playere pokud máš blok někoho udeřit naplno, neudeříš ho... nebo minimálně ne tak brzy, jak by pro tebe bylo nej. Zbav se ho, cvič dál VK, ale občas si jdi zabouchat někam naplno. Tohle do sebe dostaneš, když budeš chtít.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 26. led, 2005 23:22

:roll: :roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:30, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Player u nás v Hanumanu :-)

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. led, 2005 0:54

ukropcany píše:4player - no som rad, ze zacinas aspon trochu chapat zmysel plnokontaktneho sparingu... mala provokativna otazocka - ti chalani, ktori Ta tak zmorili boli +/- v akej vahe? Ja len tak, ci Ta nahodou neumorili chalani, ktori maju o 20 kil menej ako Ty... vid nazor o tom, ze MT nenauci bojovat maleho proti velkemu... :wink: ...ale je fajn, ze si tam isiel, aspon mas lespiu predstavu o potencialnej neschopnosti (bojovat na ulici) tych ludi, ktori su v telke a mlatia sa bambulami... fuj, ale som na Teba skaredy... :wink:

P.S. Male povzbudenie na zaver - na kazdy jeden sparing sa ani mne ist nechce, pretoze mam bobky kto mi co mozno spravi, alebo co si ja o koho spravim. No lenze, to je prave to co nas robi silnymi. Tak na to prdim, dam rukavice a idem... co Ta nezabije, to Ta posilni... verim, ze toto porekadlo ma pre Teba teraz uplne novu prichut!

úvodem skládám Playerovi poklonu ! 1/za to že přestal jen žvanit a začal konat tedy...dorazil. 2/ za to že se tolikrát zvednul a šel to znova zkusit.

Video taky nemáme, mimo pár ne moc kvalitních záznamů na mobilech, (zkusím to od kluků stáhnout) Faktem ale je že jsme ten průběh zdařile předpověděli a tak jsme na těch pár chvilek kameru prostě netahali. Možná to zní trochu nabubřele ale už se u nás za ty léta ukázalo docela hodně "vyzývatelů" (my říkáme "koledníků"...) a tak se překvápko zase nekonalo. :wink: Pro zasvěcené uvedu pár jmen kteří měli tu čest s Playerem - 69 kg Miroslav ©afra (mistr světa 2001) :twisted: , 75 kg Ondřej SPEJBL Hutník (2x mistr světa atd..:-) :twisted: , 71 kg Martin MAIKI Karaivanov (XXX reprezentant) :twisted: , 85 kg Viktor Petrlík (XXX reprezentant) :twisted: 90 kg Ladislav ®ák (ultimátní zápasník mez.mistr MMA 05) :twisted: atd... :oops: Osobně jsem zklamaný, těšil jsem se na excelentní práci nohou (alá Bruce Lee) distanční koncert se superrychlým zkrácením vzdálenosti a alespon 1 !!! perfektní a použitelný úder nebo kop (kamkoliv..) bohužel :( až na poměrně dobré krytí genitálií kolenem a příliš boční postoj, jsme viděli neúčinné mávání nohama, pár pokusů o seky a pichy na krk a vůbec žádnou kondici ačkoliv fyzickým vzhledem má Player určitě super dispozice k tomu být výborným bojovníkem. Sparing dělal Player v pytlovkách bez prstů a bez žádných jiných chráničů, thaiboxeři v komplet chráničích s bambulemi na rukách a někdo i dvojitých chráničích na holeně. Spárovali jsme opravdu lehce a jsem hrdý na kluky že "nepopravili" ačkoli měli X šancí ale džentlmentsky a velkoryse si hráli s "pánem" který si s námi přišel zatrénovat. Po sparingách v postoji se zápasilo i na zemi (grappling) a tam jsem u našeho hosta viděl opravdu základní chyby a taky jsem mu to i během tréninku řekl. Závěrem: Jestli se podařilo alespon jednomu z mnoha lidí s pokřiveným názorem pomoct najít trochu rovnováhu tak jsem spokojený. Jestli se chce někdo z fora na něco z návštěvy zeptat rád odpovím. 8) Kdokoliv se může (a je vítaný) se mnou domluvit na společný trénink nebo sparingy u nás nebo u vás. Ahoj Petr Macháček
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Player u nás v Hanumanu :-)

Příspěvekod irzounek » čtv 27. led, 2005 10:33

Cest Petas,

khruHanuman píše:
úvodem skládám Playerovi poklonu ! 1/za to že přestal jen žvanit a začal konat tedy...dorazil.

aha, to jsou mi ale novinky...To uz se dneska skladaji poklony za to, ze clovek udela co slibil??? Neni to nahodou mezi slusnyma lidma a chlapama normalni???

2/ za to že se tolikrát zvednul a šel to znova zkusit.

Petas...neprisel tam kvuli tomu??? zase nedelejte vsichni hrdinsky cin z neceho co maji jini kazdy den, ze :-) !!!

Pro zasvěcené uvedu pár jmen kteří měli tu čest s Playerem - 69 kg Miroslav ©afra (mistr světa 2001) :twisted: , 75 kg Ondřej SPEJBL Hutník (2x mistr světa atd..:-) :twisted: , 71 kg Martin MAIKI Karaivanov (XXX reprezentant) :twisted: , 85 kg Viktor Petrlík (XXX reprezentant) :twisted: 90 kg Ladislav ®ák (ultimátní zápasník mez.mistr MMA 05) :twisted: atd... :oops:

Tohle Petre nebylo fer... Player je "niemand" a ty na nej postves mistry sveta a zkuseny fightery :wink: ...To tam nemas nekoho "normalniho" :-) ???

Osobně jsem zklamaný, těšil jsem se na excelentní práci nohou (alá Bruce Lee) distanční koncert se superrychlým zkrácením vzdálenosti a alespon 1 !!! perfektní a použitelný úder nebo kop (kamkoliv..) bohužel :(

...vsadil bych si ve Fortune, vzdyt jsi to preci vedel stejne jako ja uz predem...

Spárovali jsme opravdu lehce a jsem hrdý na kluky že "nepopravili" ačkoli měli X šancí ale džentlmentsky a velkoryse si hráli s "pánem" který si s námi přišel zatrénovat.

:)

No a caj bude kdy ???
yw

(prispevek jsem mirne upravil )
Naposledy upravil irzounek dne čtv 27. led, 2005 22:49, celkově upraveno 1
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » čtv 27. led, 2005 11:00

yiwane, yiwane.............

:)
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

kauza player:))

Příspěvekod Marcha » čtv 27. led, 2005 17:51

Zdarec hoši...chtěl bych jen podotknout:))...v hanumanu trénuju už hezkejch pár let a těch kluků,co v tomhle sportu něco dokázali, tam je na jeden klub docela dost:) a tak si myslím, že je zde ukvapené psát(YiWan) že to není "fer" pustit na playera mistry světa..už jen holý fakt, že se při sparingu s tak zkušenými kluky našemu "niemandovi-playerovi" nic nestalo, svědčí o tom,že k tomu kluci přistoupili profesionálně a přátelsky, já sám sem se na playera velmi těšil:)) ale bohužel sem se zrovna na trénink nedostal:(...no uzavřel bych to tím,že každý, kdo přijde na náš trénink s čistými úmysly bude vítán...né zdemolován:)))))...
Marcha
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod DestinyRul3z » čtv 27. led, 2005 18:57

kolikrat tydne trenujes a co k tomu pouzivas?
DestinyRul3z
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod DestinyRul3z » čtv 27. led, 2005 18:57

kolikrat tydne trenujes a co k tomu pouzivas?
DestinyRul3z
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod player » čtv 27. led, 2005 19:15

Gino:vis,on je problem v tom,ze to cemu se ucim od meho ucitele je tak "trosku" o necem jinem,nez je k videni napr. u toho thajskeho boxu.Mluvim o technikach.Proto sem se ptal Marvina,co ze si mysli o tech "tradicnich" stylech,kde jsem sparing ala MT nikdy nevidel.Protoze je mi vazne divne,aby nekdo cvicil BU jen z duvodu nejake dusevni rovnovahy apod.Myslim,ze BU vznikly v prvni rade jako duvod umet se ubranit at uz s nebo beze zbrani.Tim samozrejme nemyslim ani tak Evropu,proto se nedivim Marvinovi ze me odkazuje ironicky na zdejsi aikido;)
A proto je mi tedy divne,ze by tisice lidi po celem svete cvicili ony mekke styly aniz by jim nefungovaly v praxi i bez tech fullkontaktnich sparingu...
:roll:

K hanumanu uz se vyjadrovat nechci,myslim ze to P.M. sikovne uzavrel.Sem rad,ze tu alespon zdanlive zavladl jakys takys mir;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » čtv 27. led, 2005 19:28

for YiWan :
abych řekl pravdu tvoje argumenty jsem moc nepochopil, normální to sice je, ale v dnešní době kdy je každej silnej u klávesnice to asi normální neni. Jdi si do nějaký sportovní restaurace a kdokoliv z návštěvníků by tam mohl dělat z fleku reprezentačního trenéra jakýhokoliv sportu. Ono něco skutečně udělat a kecat o tom je rozdíl. To jak dopadne boj neni NIKDY předem daný :!:
for Player : ať už to tam bylo jakkoliv tak sklánim také poklonu, nezáleží jak to dopadlo, ale že jsi se k tomu odhodlal a bojoval. Vyhrál jsi sám nad sebou PLayere :idea:
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 27. led, 2005 20:13

Ondra:ou,diky;)Ted si tak rikam,kdyz tu nekdo nadhazoval,jestli sem predvedl nejake ty triky z JKD,ze vlastne jo...neni snad jednim z cilu JKD vyhrat sam nad sebou? :wink: :D
...ehm,to byl skromny vtipek..zase ta ironie...snad sem se tim nekoho opet nedotkl 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod irzounek » čtv 27. led, 2005 21:29

Nazdar Ondro a Marcho!!!

odpoved mate v poste, nechci to tu zahlcovat offtopicem.
cest
yw
Naposledy upravil irzounek dne čtv 27. led, 2005 22:39, celkově upraveno 4
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » čtv 27. led, 2005 22:32

Player: dobrý, z toho žes dostal si nic nedělej a radši začni víc trénovat, nadruhou stranu když se tě nekdo třeba zeptá, můžeš klidně říct že jsi spároval s mistrem světa v Thaiboxu a né s jedním, to ti dokonce málo kdo uvěří :D A čím lepší soupeř, tím lepší zkušenosti. Zdar.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 27. led, 2005 23:30

Jen bych se vrátil k některým výrokům na mou osobu... od Playera

Masta:prosim te ty cvicis kde,smim li se zeptat?Moc rad bych si totiz s tebou zasparoval i v ramci sportovniho thajboxu,kdyz je to pro tebe takova uzasna doktryna. Rad bych te presvedcil,ze zas tak velky hovno vo tom nevim,jak si myslis.

2.to ze ses ucho,ktere se nedokaze plne koncentrovat kdyz nedostava naplno pres hubu neznamena,ze sou takovi vsichni,wake up,dude!!!!

Úsměvné nemyslíš Playere?

Jinak ten sparring se mnou samozřejmě platí, pokud chceš někdy koncem února (možná i dřív) jsem ti k dispozici v Hanumanu... tak dej když tak vědět.

Masta
www.fightnews.cz
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 28. led, 2005 9:57

:roll: :roll: :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně