Josef Mádl?

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod Angus » pát 28. led, 2005 13:01

Madl píše:... nebyl jsem sám, jak jsem zjistil, kdo se přes něj s tím nickem připojil. Jeho Browser to automaticky tak přihlásil.

A já, proč mi BenGuri připadá jako schizofrenik :idea: :? :lol:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Josef Mádl?

Příspěvekod kusa » pát 28. led, 2005 14:40

Jakyl píše:Co o nem vite? Prosím o informace dekuji.

Doporucil by som ti rovno telefonovat, pripadne poslat mail, tak sa to obvykle riesi medzi slusnymi ludmi, myslim 8)

inak riskujes, ze na teba padne z cisteho neba kovadlina, jak to tu niekto napisal :D :D :D :D :D
kusa
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 28. led, 2005 19:17

p.Mádl - Taktéž zdravím...... :wink: :lol: :lol:

for 224477 - Tak bohužel,zítra nejedu,nesehnal jsem za sebe záskok v práci :( Ale určitě pojedu next time!!!!!!
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 29. led, 2005 13:08

Možná si troufám až moc,ale ten "životopis" se mi moc nelíbil...a na internetu jsem našel jeden,který se mi líbil více.....

http://centrum.meditace.com/Kodo_san.html

PS-Doufám,že se na mne p.Mádl za to nebude zlobit 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 15:35

Jendis, když seřadíš jenom to, co tenhle „kolektivní Benguri“ sám o sobě nechal vyjít tiskem, najdeš líbivých životopisů hned několik. Nebuď línej, používej vlastní hlavu a začni třeba Bleskem z roku 1994...

PS-Taky doufám,že se na mne p.Mádl za to nebude zlobit 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 29. led, 2005 16:22

Anonymní píše:Jendis, když seřadíš jenom to, co tenhle „kolektivní Benguri“ sám o sobě nechal vyjít tiskem, najdeš líbivých životopisů hned několik. Nebuď línej, používej vlastní hlavu a začni třeba Bleskem z roku 1994...

Víš,mně osobně je úplně jedno,co nechal či nenechal p.Mádl vyjít tiskem,co komu udělal nebo ne...nebo co o něm kdo tvrdí.Svou hlavu používám a soudit nebo rozebírat tu nikoho nehodlám(nepřísluší mi to-nejsem bůh).Snad se s p.Mádlem někdy potkám osobně(to bych moc rád-myslím si,že je to člověk,který by mne mohl nějak obohatit),a teprve potom si vytvořím svůj vlastní názor :!: :!: :!:

Jinak,pokud proti p.Mádlovi něco máš(z příspěvku výše se mi to zdá),proč si to nevyříkáš přímo s ním??????®e se ptám,co......????? :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Victor » sob 29. led, 2005 20:23

to je masakr
Victor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Victor » sob 29. led, 2005 20:26

teda možná bude :lol:
Victor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 20:50

Anonymní píše:Jendis, když seřadíš jenom to, co tenhle „kolektivní Benguri“ sám o sobě nechal vyjít tiskem, najdeš líbivých životopisů hned několik. Nebuď línej, používej vlastní hlavu a začni třeba Bleskem z roku 1994...

To mne opravdu rozesmálo, na blesk 1994 ... myslíš, že mohu opravdu ovlinit každou hloupost, kterou o mne kdo říká, nebo píše? Pokud si vzpomínám, ten článek začíná "Hoch ve zlatém kimonu" co na to mohu na vše odpovědět?
Toto : :lol: :lol: :lol:

nejvíce nejpitomějších věcí o mne roznášejí ti, kteří svou pozici museli upevnit tím, že ostatní skandalizují. Kdyby se toto odehrálo před deseti lety, uznávám, že bych je začal radikálně řešit. Dnes je mi to jedno, a stydím se, že mi to kdy vadilo, je to část spirituální nečistoty, kterou musím ještě cvičením, meditací a upřímnou prací odstranit. Dělají mi sice svého druhu reklamu, ale ti kteří jsou kolem mne a znají mne, vědí, jak se věci mají. Znají moje učitele, některé osobně, znají mou kechimyaku. Znají mé techniky, dávám jim otevřeně vše, co jsem se naučil a poznal. A navíc vědí, že je mi úplně jedno, jestli zítra budu krumpáčem kopat cesty na Srí Lance, nebo jezdit po Emirátech v Maybachu. Ti kteří mne neznají se mohou dělit na několik táborů.

1/ Věří pomluvám a zlým zvěstem : skupina, která díky tomu nikdy nepřijde a jsem tak osvobozen od styku s lidmi, kteří své vnitřní kvality musejí ještě hledat a pracovat na sobě.

2/ Neslyšeli žádné pomluvy a zlé zvěsti : přijdou a poznají a pak třeba slyší zlá slova. Buď zkoumají co to znamená a pak buď úplně na takové řeči zapomenou, nebo jati "spravedlivým hněvem" se třeba dopouštějí medvědí služby a hájí mne, ale já takový postoj nevyžaduji ani nevítám, ale jsou to svobodné bytosti ve svobodném vesmíru a já nemám pravo jim to zakázat a tak se formuje jejich karma.

3/ Slyšeli pomluvy a někde cvičili a mají pocit, že se zavděčí, když přijdou a budou pomlouvat 000, Martina Cibulku a další. To je skupina lidí, které dost často požádám, aby odešli a zamysleli se nad sebou, proč u 000 nebo Cíby a dalších neobstáli. Křivost v jejich mysli se napravuje těžko a dlouho a nemám času na plýtvání. K tomu jen chci říci, že pokud se jedná o Martina Cibulku, považuji jej za blízkého přítele a vážím si jej pro jeho vnitřní kvality a vše, co dokázal vybudovat a jak dokáže pokračovat ve své cestě. 000 neřeším, protože kdysi s námi chviličku cvičil, ale dnes už není v žádném ze zorných úhlů mého zájmu. Cítím k němu jen soucit, jako k člověku, který má zdravotní potíže a přeji mu ze srdce, aby mohl dál cvičit a hluboce mne pobouřilo, že jej někdo napadl a zmlátil.

4/ Slyšeli pomluvy, ale mají svou vlastní osobnost a nedají se manipulovat.
Pomlouvači, ani mnou! Nikým. Jsou to zdravě sebevědomí lidé bez mindráků a bez nutkání podléhat cizím hrám.

Takže anonymní, řaď si co chceš, připadáš mi jako ti lidé, co na základě pomluv a tiskových nechutností jednou milují a jednou nenávidí třeba Lucii Bílou a podobně. Závidíš mi tuhle politováníhodnou a pochybnou slávu? :lol: :lol: :lol: rád Ti jí dám

A věř, já se opravdu nezlobím... pořád je to jen internet, jen jméno, jen jeden lidský život, jen malá planeta kolem trpasličí hvězdy, anonymní, a´t se s tím snažíme dělat co můžeme, nikdo z nás nezůstane živ na zemi. Ani naše dobré, ani naše banální nebo zlé skutky. Zdravím Tě a ujišťuji Tě, že se nezlobím, jen bych rád, kdybys jen mně, pokud se nechceš prozradit před fórem, napsal na mail, kdo jsi, nebo jestli nechceš přijít na čaj do dójó? Neboj napiju se první, třeba i z Tvé misky... nemám breberky a krom toho že žiji, nikoho jinak neotravuji :lol: :lol:

Tak ahoj všichni mí drazí příznivci, chvíli tady nebudu, život není jen hra, musím teď chvíli pomáhat slabým a potřebným.

Victore, já Tě zdravím, prosím, neřeš to, těším se, že Tě uvidím na únorovém semináři, případně na pravidelném cvičení. Ocenil jsem, jak jsi pomohl ukončit ty mladé grázlíky, i když asi potřebovali spíše před tím výchovu, než teď to co na ně dopadá. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 20:57

stále ještě jsem nedostal na bhante@seznam.cz ten potvrzující mail, tak jsem tady jako anonymně, ale nemám čas to řešit jinak, než takhle.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 29. led, 2005 21:26

Mohu se optat...??Jaký únorový seminář...????
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 21:46

poslal jsem Ti to mailem :lol: budu rád, když přijedeš, budeš srdečně vítán.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 21:50

zas jsem tam jako anonymní, omlouvam se. ten anonymní co tady vystupuje přede mnou nejsem opravdu já
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 29. led, 2005 21:55

Díky....jsem odeslal odpověď obratem :wink: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 21:58

ano, přiveď, není problém.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 29. led, 2005 22:05

Madl píše:ano, přiveď, není problém.

Díky za odpověď.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » sob 29. led, 2005 22:05

Pro Josef Mádl: mohu též obrdžet info o semináři, prosím? Děkuji.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 22:18

poslal jsem Vám též e-mail, nechtěl bych, aby to nakonec vypadalo, že tohle forum otevřelo nějaké mé alter ego kvůli reklamě. 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 29. led, 2005 22:34

Dobrý den, Pane Mádl. Chtěl bych se zeptat jestli byste mohl napsat něco k tomuto videu na vašich stránkách.

http://www.meditace.com/VID/KI_PRO.mpg

Ten člověk na to byl připraven? Vědel co na něm budete předvádět? Příjde mi to totiž dost brutální.

S pozdravem
FM
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » sob 29. led, 2005 22:41

Děkuji za mail, odeslána odpověď :-)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...