Anonymní píše:Jendis, když seřadíš jenom to, co tenhle „kolektivní Benguri“ sám o sobě nechal vyjít tiskem, najdeš líbivých životopisů hned několik. Nebuď línej, používej vlastní hlavu a začni třeba Bleskem z roku 1994...
PS-Taky doufám,že se na mne p.Mádl za to nebude zlobit

To mne opravdu rozesmálo, na blesk 1994 ... myslíš, že mohu opravdu ovlinit každou hloupost, kterou o mne kdo říká, nebo píše? Pokud si vzpomínám, ten článek začíná "Hoch ve zlatém kimonu" co na to mohu na vše odpovědět?
Toto :
nejvíce nejpitomějších věcí o mne roznášejí ti, kteří svou pozici museli upevnit tím, že ostatní skandalizují. Kdyby se toto odehrálo před deseti lety, uznávám, že bych je začal radikálně řešit. Dnes je mi to jedno, a stydím se, že mi to kdy vadilo, je to část spirituální nečistoty, kterou musím ještě cvičením, meditací a upřímnou prací odstranit. Dělají mi sice svého druhu reklamu, ale ti kteří jsou kolem mne a znají mne, vědí, jak se věci mají. Znají moje učitele, některé osobně, znají mou kechimyaku. Znají mé techniky, dávám jim otevřeně vše, co jsem se naučil a poznal. A navíc vědí, že je mi úplně jedno, jestli zítra budu krumpáčem kopat cesty na Srí Lance, nebo jezdit po Emirátech v Maybachu. Ti kteří mne neznají se mohou dělit na několik táborů.
1/ Věří pomluvám a zlým zvěstem : skupina, která díky tomu nikdy nepřijde a jsem tak osvobozen od styku s lidmi, kteří své vnitřní kvality musejí ještě hledat a pracovat na sobě.
2/ Neslyšeli žádné pomluvy a zlé zvěsti : přijdou a poznají a pak třeba slyší zlá slova. Buď zkoumají co to znamená a pak buď úplně na takové řeči zapomenou, nebo jati "spravedlivým hněvem" se třeba dopouštějí medvědí služby a hájí mne, ale já takový postoj nevyžaduji ani nevítám, ale jsou to svobodné bytosti ve svobodném vesmíru a já nemám pravo jim to zakázat a tak se formuje jejich karma.
3/ Slyšeli pomluvy a někde cvičili a mají pocit, že se zavděčí, když přijdou a budou pomlouvat 000, Martina Cibulku a další. To je skupina lidí, které dost často požádám, aby odešli a zamysleli se nad sebou, proč u 000 nebo Cíby a dalších neobstáli. Křivost v jejich mysli se napravuje těžko a dlouho a nemám času na plýtvání. K tomu jen chci říci, že pokud se jedná o Martina Cibulku, považuji jej za blízkého přítele a vážím si jej pro jeho vnitřní kvality a vše, co dokázal vybudovat a jak dokáže pokračovat ve své cestě. 000 neřeším, protože kdysi s námi chviličku cvičil, ale dnes už není v žádném ze zorných úhlů mého zájmu. Cítím k němu jen soucit, jako k člověku, který má zdravotní potíže a přeji mu ze srdce, aby mohl dál cvičit a hluboce mne pobouřilo, že jej někdo napadl a zmlátil.
4/ Slyšeli pomluvy, ale mají svou vlastní osobnost a nedají se manipulovat.
Pomlouvači, ani mnou! Nikým. Jsou to zdravě sebevědomí lidé bez mindráků a bez nutkání podléhat cizím hrám.
Takže anonymní, řaď si co chceš, připadáš mi jako ti lidé, co na základě pomluv a tiskových nechutností jednou milují a jednou nenávidí třeba Lucii Bílou a podobně. Závidíš mi tuhle politováníhodnou a pochybnou slávu?

rád Ti jí dám
A věř, já se opravdu nezlobím... pořád je to jen internet, jen jméno, jen jeden lidský život, jen malá planeta kolem trpasličí hvězdy, anonymní, a´t se s tím snažíme dělat co můžeme, nikdo z nás nezůstane živ na zemi. Ani naše dobré, ani naše banální nebo zlé skutky. Zdravím Tě a ujišťuji Tě, že se nezlobím, jen bych rád, kdybys jen mně, pokud se nechceš prozradit před fórem, napsal na mail, kdo jsi, nebo jestli nechceš přijít na čaj do dójó? Neboj napiju se první, třeba i z Tvé misky... nemám breberky a krom toho že žiji, nikoho jinak neotravuji
Tak ahoj všichni mí drazí příznivci, chvíli tady nebudu, život není jen hra, musím teď chvíli pomáhat slabým a potřebným.
Victore, já Tě zdravím, prosím, neřeš to, těším se, že Tě uvidím na únorovém semináři, případně na pravidelném cvičení. Ocenil jsem, jak jsi pomohl ukončit ty mladé grázlíky, i když asi potřebovali spíše před tím výchovu, než teď to co na ně dopadá.