no par ALE k tomu mam
1. verim, ze se K-1 zucastnuji zastupci ruznych stylu karate, ale kdyz se podivam na svetovou spicku, tak je to samej xxx-boxer (hoost, aerts, la banner, bojansky, krause atd.) a karatista zadnej
2. stejne tak v Pride. tam to je zas trochu o necem jinem, ale zastupce klasickeho stylu zde nanajdete. ve spicce jsou opet xxx-boxeri (silva, crocop), BJJ fighteri (nogueira, gracie) nebo opravdu MMA bojovnici (fedor, randelman, rampage), zastupci klasickych stylu opet nikde
3. genki sudo - videl jsem ho bojovat a myslim, ze od klasickeo taekwonda to ma dost daleko. taekwondo neznam, ale beru to jako to, co se reprezentuje napriklad na olympijskych hrach
4. neverim, ze ti zkuseni to nemaji zapotrebi. tyto souboje jsou velmi prisne kontrolovany a krom par modrin a monoklu tu borcum nic zasadniho nehrozi. pokud jsem presvedcen o mem stylu, ze mi vyhovuje, ze je to idealni prostredek k obrane (utoku), jak jinak si to overim nez primym srovnanim? prijde mi to jako kdybych mel zavodni auto, myslel si o nem, ze je nejrychlejsi ze vsech a pritom odmital zavodit...