BoBbb píše:ahoj, chtel bych se zeptat,kolik platite za vyuku b.u. (za trenink,mesicne,rocne... ) a co za to dostavate (kolik hodin trenujete,kolik vas je na lekci,venuje se vam trener nebo ne...). uvazuju o tom,ze bych zacal cvicit a na jednu stranu se desim podezrele levnejch amaterskejch skol,kde na vas kaslou a nic se clovek nenauci a na druhou stranu ciste komercnich skol,kde z vas akorat zdimaj penize a nenaucite se taky nic
PrayingMantis píše:Kolouchovi: U nás stojí víkendový seminář s II.Danovým mistrem Iai-do 50 Kč! U našich západních sousedů dáš za to samé I.Danovému mistrovi Iai-do 50 EUR. Znamená to, že je z našeho pohledu lepší, protože je třicetkrát dražší?
PrayingMantis píše:Kolouchovi: U nás stojí víkendový seminář s II.Danovým mistrem Iai-do 50 Kč! U našich západních sousedů dáš za to samé I.Danovému mistrovi Iai-do 50 EUR. Znamená to, že je z našeho pohledu lepší, protože je třicetkrát dražší?
PrayingMantis píše:Souhlasím s vámi! Já měl konkrétně na mysli V.©trejna a Budějovice, tak doufám, že to nesplnuje "Kotěhůlky" a "Pepíka od vedle". Ostatně, když už nic jiného, tak jiný na jeho místě by si svým seminářem rád nechal zaplatit cesty do Japonska...- u nás se tomu říká třeba "cena za kvalitu".
PrayingMantis píše:namet: Ach jo!!!!!!!Takže kdo není Pražák, nebo alespon nejezdí cvičit do Prahy za těžkej peníz, tak je vesnickej balík a jeho cvičení nestojí za nic? Tak jsi to myslel, bohatej Pražáku na úrovni? Mimochodem, já do Č.Budějovic jenom dojíždím, sám jsem z městečka, které má sotva 5000 obyvatel, takže si můžeš rejpnout ještě jednou!
Bud´ v poho! P.Mantis
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků