Moderátor: pm
severin píše:Neco jsem zaslechl,ze Drdlova skola konci a bude se venovat jen profikum v ozbrojenych slozkach.Neni to overeny.
severin píše:Neco jsem zaslechl,ze Drdlova skola konci a bude se venovat jen profikum v ozbrojenych slozkach.Neni to overeny.
cool píše:
No ono to je spíš tak že už to Drdlovy nikdo nežere, ty jeho arogantní kecy a chování kdy si na nás vybíjel nějaký svoje mindráky. Takže konec jeho školy kde mu skoro nikdo nezbyl je nanejvýš logický. Ozbrojené složky = nevěřím. Drdla se vždycky chtěl někam takhle procpat a nacpat, ale nikdy ho nikde nechtěli.
cool
Bolo píše:Ahojte
zaujimal by ma Vas nazor na EWTO v bratislave
Bolo
Senior píše:To snad nemyslíš vážně, že by tímhle způsobem někomu něco zakazovali...
![]()
Senior
Anonymní píše:1. Jak Emin tak Pffaf prece cvičí ten samej WT jako v EWTO akorád je už nebavilo bejt pod EWTO a platit jí.. I mě tyhle věci v EWTO štvou ovšem je pro mě zárukou kvality.Protože občas na internetu najdu video s VT, WCH atd kde chi sao vypadá jako přetlačovaná, to mám pocit že tyhle lidi vůbec nepochopili o co jde...Takže těch pár euro pro EWTO obětuju!
2. Mě nikdo Pffafa nezakazoval a ani bych si nic takovýho zakázat nenechal! Jediný co nám učitel řikal ať tak nechodíme v EWTO oblečení...jinak jdi si kam chceš o toho je každýmu hovno...
Anonymní píše:Anonymní píše:1. Jak Emin tak Pffaf prece cvičí ten samej WT jako v EWTO akorád je už nebavilo bejt pod EWTO a platit jí.. I mě tyhle věci v EWTO štvou ovšem je pro mě zárukou kvality.Protože občas na internetu najdu video s VT, WCH atd kde chi sao vypadá jako přetlačovaná, to mám pocit že tyhle lidi vůbec nepochopili o co jde...Takže těch pár euro pro EWTO obětuju!
2. Mě nikdo Pffafa nezakazoval a ani bych si nic takovýho zakázat nenechal! Jediný co nám učitel řikal ať tak nechodíme v EWTO oblečení...jinak jdi si kam chceš o toho je každýmu hovno...
Jak tak koukám, víš o čem píšeš, jo dlouholete studováné WT v EWTO ti šlo k duhu. Jestliže píšeš o SiFu Pffafovi, že je to to samé co se vyučuje v EWTO. Tak "víš o čem píšeš" klobouk dolů před tvou znalostí![]()
a s tím placením maš zajisté pravdu. ©etři si ojra na výuku v EWTO. A hlavně nechoď na jiné semináře v EWTO hadrech. Proč? No ja si myslím, že asi proto aby sis je neušpinil.
Anonymní píše:1. Jak Emin tak Pffaf prece cvičí ten samej WT jako v EWTO akorád je už nebavilo bejt pod EWTO a platit jí.. I mě tyhle věci v EWTO štvou ovšem je pro mě zárukou kvality.Protože občas na internetu najdu video s VT, WCH atd kde chi sao vypadá jako přetlačovaná, to mám pocit že tyhle lidi vůbec nepochopili o co jde...Takže těch pár euro pro EWTO obětuju!
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků