Skola WingTsun (org. EWTO) v Prahe

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Skola WingTsun (org. EWTO) v Prahe

Příspěvekod Anonymní » pon 14. úno, 2005 14:49

Ake mate skusenosti s WT skolami v Prahe - Pavel Drdla, D. Bartak, Bohumil Jedlicka, Lukas Holub? Rozhodujem sa medzi nimi, u drdlu som chvilu cvicil (kym som z casovych dovodov pocase odisiel) a malo to taku skor bez ladu a skladu systematicnost...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 14. úno, 2005 20:20

Doporucuji ti jednoznacne Lukase. Nejen ze je technicky vynikajici, ale je i skvely ucitel, jenz nevaha veci vysvetlit opakovane. A jeho pristup k zakum je velice vstricny a motivujici (vlastni zkusenost ze seminaru).
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod severin » úte 15. úno, 2005 8:01

Neco jsem zaslechl,ze Drdlova skola konci a bude se venovat jen profikum v ozbrojenych slozkach.Neni to overeny.Ale muze byt spousta duvodu proc to zabalit,treba venovat se vic sam sobe.
Naposledy upravil severin dne ned 01. kvě, 2005 7:35, celkově upraveno 1
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 15. úno, 2005 9:25

severin píše:Neco jsem zaslechl,ze Drdlova skola konci a bude se venovat jen profikum v ozbrojenych slozkach.Neni to overeny.

to by som sa ani nedivil, lebo uz na podzim hovoril nieco v style, ze ucit WT nie je zivotny ciel a podobne keci, uz ani skusky neriesil a podobne...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 15. úno, 2005 10:08

severin píše:Neco jsem zaslechl,ze Drdlova skola konci a bude se venovat jen profikum v ozbrojenych slozkach.Neni to overeny.

No ono to je spíš tak že už to Drdlovy nikdo nežere, ty jeho arogantní kecy a chování kdy si na nás vybíjel nějaký svoje mindráky. Takže konec jeho školy kde mu skoro nikdo nezbyl je nanejvýš logický. Ozbrojené složky = nevěřím. Drdla se vždycky chtěl někam takhle procpat a nacpat, ale nikdy ho nikde nechtěli.
cool
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 15. úno, 2005 10:43

cool píše:
No ono to je spíš tak že už to Drdlovy nikdo nežere, ty jeho arogantní kecy a chování kdy si na nás vybíjel nějaký svoje mindráky. Takže konec jeho školy kde mu skoro nikdo nezbyl je nanejvýš logický. Ozbrojené složky = nevěřím. Drdla se vždycky chtěl někam takhle procpat a nacpat, ale nikdy ho nikde nechtěli.
cool

no vsak ucit formou, ze nieco sa ucis, ale v podstate nic je na figu... radsej menej veci a castejsie to cvicit ako z kazdeho rozku trosku a vo vysledku hovno viem... ok, vyskusam toho Lukasa
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 16. úno, 2005 15:58

Ahojte

zaujimal by ma Vas nazor na EWTO v bratislave

Bolo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

EWTO Bratislava

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. úno, 2005 9:36

Bolo píše:Ahojte

zaujimal by ma Vas nazor na EWTO v bratislave

Bolo

<i>Aj mna....</i>
<b>Pocul som o nej totiz uz vselico</b>
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. úno, 2005 11:23

Ahoj anonym

Napis co si pocul

aj dobre aj zle

napis

Bolo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 09. lis, 2005 17:15

Tahle lubrika (vždy z ní dojetím vlhnu :wink: ) už tu dlouho nebyla a mně to nedá, abych se nezeptal :lol: (a nejen pražské kliky):
Když měl Emin po rozchodu s EWTO v Praze seminář, EWTO doporučila svým členům neúčast (doporučení s výstrahou). Příští neděli bude v Praze Heinrich Pfaff a EWTO opět upozorňuje své žáky, že jejich účast na něm bude trestána (z mého zaujatého pohledu odměněna) vytříděním (vykastováním) z organizace. Mám 3 tématické dotazy:
1) Proč to EWTO svým členům zakazuje, když, jak sama proklamuje, jen ona dělá en nejlepší Wing Tsun, když jen u ní je to pravé vědění a ostatní nic neumí (včetně od ní odešlých 5. praktických stupňů, což je samo o sobě dost zajímavé tvrzení)? Proč nenechá své zvědavé žáky, aby se sami přesvědčili, jak se ostatní vůbec nechytají? Nebo si myslí, že by to nepoznali, a proto nad nimi, tupany, starostlivě bdí? Co je to? Cenzura nebo reality show, která nezná bratra?
2) Jakým právem EWTO svobodným lidem určuje, nařizuje a zakazuje, co mohou dělat ve svém volném čase a co nesmějí? Jsou její žáci jejím majetkem? Tak "trošku" jako sekta, ne? (Ovšem ještě zajímavější fenomén je, že si to žáci nechávají líbit. No, kdo chce kam...)
3) S ohledem na výše zmíněné skutečnosti by mě strašně moc zajímala ještě jedna věc: může si žák-žačka z EWTO najít partnera z jiné organizace nebo si ho dokonce vzít? Nebo se už jenom pouhým pomyšlením na to se EWTO-žák dopouští EWTOzrady, nejtěžšího a nejnepromlčitelnějšího ze všech zločinů? Anebo pro tyto třídně neprobuzené případy mají velkoryse v EWTO příslušnou ne-schvalovací komisi, která za mírný správní poplatek spravedlivě posoudí, nakolik je případný protějšek hoden stát se alespoň podřadným satelitem jejich svaté rodiny

Budu lidem z Wing Brothera strašně vděčný za vysvětlení.

Bušín
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 10. lis, 2005 7:30

To snad nemyslíš vážně, že by tímhle způsobem někomu něco zakazovali...
8O

Senior
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

zakazovanie EWTO Slovensko

Příspěvekod TaoCircle » čtv 10. lis, 2005 8:36

Senior píše:To snad nemyslíš vážně, že by tímhle způsobem někomu něco zakazovali...
8O

Senior

Určite ano a takisto bol Emin Boztepe zakazovany slovenskou pobockou EWTO. Ale instrukcie a riadenie ide z jednej centraly vo Viedni...
TaoCircle
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Senior » čtv 10. lis, 2005 9:16

U Tebe coby známého výtržníka a provokatéra se vůbec nedivím
:D :D :lol:
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 10. lis, 2005 17:56

To je zvláštní, já cvičím u EWTO, a nikdo mi tam nikdy nic nezakazoval.. ®e by "podle sebe soudím tebe?"
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 10. lis, 2005 22:13

1. Jak Emin tak Pffaf prece cvičí ten samej WT jako v EWTO akorád je už nebavilo bejt pod EWTO a platit jí.. I mě tyhle věci v EWTO štvou ovšem je pro mě zárukou kvality.Protože občas na internetu najdu video s VT, WCH atd kde chi sao vypadá jako přetlačovaná, to mám pocit že tyhle lidi vůbec nepochopili o co jde...Takže těch pár euro pro EWTO obětuju!
2. Mě nikdo Pffafa nezakazoval a ani bych si nic takovýho zakázat nenechal! Jediný co nám učitel řikal ať tak nechodíme v EWTO oblečení...jinak jdi si kam chceš o toho je každýmu hovno...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 1:13

Anonymní píše:1. Jak Emin tak Pffaf prece cvičí ten samej WT jako v EWTO akorád je už nebavilo bejt pod EWTO a platit jí.. I mě tyhle věci v EWTO štvou ovšem je pro mě zárukou kvality.Protože občas na internetu najdu video s VT, WCH atd kde chi sao vypadá jako přetlačovaná, to mám pocit že tyhle lidi vůbec nepochopili o co jde...Takže těch pár euro pro EWTO obětuju!
2. Mě nikdo Pffafa nezakazoval a ani bych si nic takovýho zakázat nenechal! Jediný co nám učitel řikal ať tak nechodíme v EWTO oblečení...jinak jdi si kam chceš o toho je každýmu hovno...

Jak tak koukám, víš o čem píšeš, jo dlouholete studováné WT v EWTO ti šlo k duhu. Jestliže píšeš o SiFu Pffafovi, že je to to samé co se vyučuje v EWTO. Tak "víš o čem píšeš" klobouk dolů před tvou znalostí :lol: :lol: a s tím placením maš zajisté pravdu. ©etři si ojra na výuku v EWTO. A hlavně nechoď na jiné semináře v EWTO hadrech. Proč? No ja si myslím, že asi proto aby sis je neušpinil.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 1:15

Anonymní píše:
Anonymní píše:1. Jak Emin tak Pffaf prece cvičí ten samej WT jako v EWTO akorád je už nebavilo bejt pod EWTO a platit jí.. I mě tyhle věci v EWTO štvou ovšem je pro mě zárukou kvality.Protože občas na internetu najdu video s VT, WCH atd kde chi sao vypadá jako přetlačovaná, to mám pocit že tyhle lidi vůbec nepochopili o co jde...Takže těch pár euro pro EWTO obětuju!

Jak tak koukám, víš o čem píšeš, jo dlouholete studováné WT v EWTO ti šlo k duhu. Jestliže píšeš o SiFu Pffafovi, že je to to samé co se vyučuje v EWTO. Tak "víš o čem píšeš" klobouk dolů před tvou znalostí :lol: :lol: a s tím placením maš zajisté pravdu. ©etři si ojra na výuku v EWTO. A hlavně nechoď na jiné semináře v EWTO hadrech. Proč? No ja si myslím, že asi proto aby sis je neušpinil.

a omlouvam se bylo to bez nicku DOE
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 14:22

Výjimečně docela vážně:
Možná to pro tebe bude překvapením, ale Heinrich ani v EWTO necvičil ten samej WT (ačkoli byl jedním... Rumcajsem... silně korigován, aby své žáky moc nerozvíjel). A jeho současné vlastní programy jsou v porovnání s "originál EWTO WT" asi jako samopal ke vzduchovce. Sorry, jestli Ti beru iluze.
O Chi Sao máš taky zajímavou představu; už jsi ho v té EWTO verzi zkusil použít na ulici?
Ale nejsi ve všem mimo (nebo přinejmenším jinde). Aspoň v jednom Ti plně dávám za pravdu - ta eura pro EWTO opravdu obětuješ.

Mirek Bušín

P.S.: Nevysvětlil Ti někdo, proč nemáš chodit v EWTO kroji?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 11. lis, 2005 14:50

Ahoj... já WT cvičim teprve druhým měsícem a sleduju tady ty debaty... Když pomineme na chvilku peníze.. copak se v těch organizacích Ewto, Avse apod.. neučí víceméně stejnej styl? Nezávisí to hlavně na učiteli než v jaký je organizaci?
Jsem víceméně začátečník a budu rád když mi to někdo bez emocí vysvětlí.... ideálně nědo kdo má opravdu přehled a zkušenosti...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod FAUSTUS » sob 12. lis, 2005 21:38

1. Myslím, že ti to tady nikdo nevysvětlí a budeš na to muset přijít sám.

2.Používá se hlavička Wch (v různých obměnách), ale stejný styl to bohužel není. Je to jako když řekneš jednu větu pěti lidem a každý ji někde řekne po svém. Po čase se úplně pomění a když je na konci chceš porovnat, tak jsou úplně jinde.

3. Každopádně pár vodítek už jsem tady viděl, tak si pročti fóra. O tom jak poznat dobrého učitele se tady napsalo už hodně.
FAUSTUS
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...