Moderátor: Picard
Angus píše:Stálo by za to vyhlásit soutěž v objevování nových BU. A to určitě nejsou všechny na internetu.
patrik píše:Angus píše:Stálo by za to vyhlásit soutěž v objevování nových BU. A to určitě nejsou všechny na internetu.
Si třeba myslete, že jsem nepřející... ale z tohoto je mi na zvracení. V týhle zemi je fakticky možný všechno.
http://www.karate-jutsu.wz.cz/
Bojové a duchovní umění Karate Jutsu vzniklo v roce 2002, založením World Association of Karate Jutsu. Tento styl Karate vyvíjel od roku 1989 mistr Karate, 9th Dan Karate Jutsu sensei Karel Boršek.
Nic by mi do toho nebylo, dokud pán na plakátech neuvedl, že vyučuje "ken-jutsu" a "iai-jutsu"... Tehdy jsem mu se zájmem volal, jakouže školu ken respektive iaidžucu cvičí, načež mi odpověděl, že byl začátkem devadesátých let na několika seminářích iaidó v Přerově (na dvou ?) a co se naučil upravil a zařadil do svých osnov... jako kendžucu a iaidžucu. (Řekl jsem mu tehdy, co si o tom myslím - slušně.)
Dnes jsem našel tyto stránky a ocenil fotečky ze cvičení s mečem - pan sensei, mistr karate, 9th dan karate jutsu & 1st dan Shotokan je skutečně odborník na japonský meč.
Karatisti ať ohodnotí povídání o karate, tomu nerozumím...
Omlouvám se, ale nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové auditko. Nestojí to za to.
Patrik
Fireball píše:Pre tých neznalých - meč, ale aj bokken sa drží pravou rukou pod záštitou !!!
Inak povedané, niekto nám krásne ukazuje ako sa dá ľavá topánka obuť na pravú nohu
Pat
Mirimon píše:Zdar Fireball,
tím chceš říct že neexistuje technika, která by se prováděla jen levou rukou
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků