"vsetci cvicte taekwondo, potom Vas nikdo nedostane na zem, nikto sa k Vam nepriblizi a budete neporazitelni"
-toto tu nikto nidky nepovedal

to je absolutna hovadina

tkd som uviedol len ako priklad, debata tu totiz zacala okolo karate... a tkd a karate su podobne, no a kedze s karate skusenosti nemam, tak som logicky spomenul tkd
"A este> staci jedno mawashi geri a je po boji. Suhlasim, ale to musi byt oblukovy kop na hlavu z Thai boxu [ktory Ti utrhne hlavu

] a nie ta otukavacka nartom. A este zabudni na to ze ak Ta napadnu naraz 3 ludia, ze si ich vsetkych z tkd udrzis stale od tela.... vtedy rychlo utekaj.."
-ak volas tolyo (s tkd) alebo mavashigeri (s karate) (opat budem hovorit o tolyo s tkd, lebo s nim mam skusenosti

) otukavacka, tak nemas ponatia o com hovoris

dojdi na trening tkd, a nechaj niekoho nech ti supne jedno tolyo na hlavu (ne nejaky zaciatocnik samozrejme) a uvidime co budes hovorit potom

take dobre tolyo na hlave dokaze porobit divy a (opat hovorim o tkd a s treningov, ktore som zazil ja

) neverim, jednoducho neverim, ze keby si chytil tolyo napr. od fotrika tak by si ostal stat na nohach (v lepsom pripade, v horsom si viem docela zivo predstavit prichod sanitky

pamatam si na zazitky co mi fotrik spominal a videa napr. zo sutazi a to maju na sebe chranice

)... samozrejme ak nemas nejake 2 metre, to by sa mu tazko kopalo na hlavu
to s tymi 3omi ludmi bol len logicky priklad, cista teoria, nikdy som nepovedal, ze to tak dopadne

ja osobne by som radsej vzal nohy na ramena, behat totiz vim pomerne rychlo