josefmlady: obdivujem, ze dokazes tak skvelo posudit co uz je kravina a co este neni s toho co ucitel povie
"Přináší to jenom problémy, mohl bych přijít na to , že necvičím zrovna nejefektivněji, musel bych změnit trenéra, styl atd."
ehm a ktory styl je podla teba najefektivnejsi?

nepoznam styl a ani si ho neviem predstavit, ktory by bol najefektivnejsi
co sa tyka trenerov, tak to je na inu diskusiu

ale kazdy si voli svojho trenera sam, takeho ktory mi vyhovuje a ty ako cvicenec mas trenera pocuvat a nemas pravo mu hovorit co robi zle a kritizovat, od toho tam trener je

ak sa ti to nepaci, tak si musis najst ineho trenera
podla mna to vyplyva s toho, ze mas osobne zle skusenosti s nejakym trenerom, je to tak?
"nespoléhat se na svého učitele a slepě ho kopírovat."
treba si najst takeho ucitela, na ktore ho sa mozes vzdy spolahnut
nejde o to ucitela kopirovat, ucitel ti ma ukazat cestu (heh toto slovne spojenie sa mi hrozne paci

)
"Pro mně je cennější člověk pochybující a hledající, než někdo kdo cvičí 20 let jeden styl, kecá píč....."
clovek ktory hlada, sa nic nenauci

ak sa chces nieco naucit, tak musis prestat hladat a zacat cvicit
ale ako sa hovori 'proti gustu ziaden disputat'
clovek, ktory 20 rokov (alebo viac

) cvici jeden styl, ma u mna obrovsky obdiv, ono je totiz ovela tazsie vydrzat pri jednom style take mnozstvo rokov a neustale ho zdokonalovat ako system 's kazdeho rozku trosku'... samozrejme kazdy je iny, niekto zas radsej preferuje tento druhy system
"Jestli jsem náhodou někoho urazil, tak to bylo záměrně"
neviem koho si chcel tymto prispevkom urazit, ale podla mna na nom nieje nic urazlive, akurat tvoj vlastny nazor urcite podlozeny vlastnymi skusenostami