od Anonymní » pon 09. kvě, 2005 22:36
Ja sem obcas chodim na tieto stranky a uplne kaslem na reci typu: take karate je originalne, a toto bojove umenie je lepsie nez to druhe, a co s akym sportom mam zacat ked chcem za 2 tyzdne vybuchat najvacsieho bitkara z ulice, atd.
Ani neverim na tajomne cvicenia nejakych mnichov okopirovane z nejakej knizky.(Videl som ich lamat si kovove pasky o hlavu-tomu verim, ale neverim, ze sa to naozaj chce njekdo naucit tym, ze o tom bude blabotat s kamaratmi po internete)
Ale to som vobec nechcel napisat, ani nikoho urazit alebo sa ho dotknut, to len aby (ak mi niekto odpise) vedel zhruba njeco o mne.
Raz som isiel vecer domov od priatelky a videl som chlapika, trosku vacsieho, takeho riadneho, aj tuk aj svaly, ja by som ho nazval pivar. Pivar mal tak podla mojho odhadu okolo 120 kg a tak do 1,9m.Ale bol nasraty jak taka hladna svina. Poznate ten pocit ked sa clovek tak nasere do nepricetnosti, ze ma okno? Tak to sa mne stalo (ale asi iba 2 krat).No a pivar to zrovna asi prezival, a este k tomu prestal asi uplne citit, pretoze len tak z nicóho nic nabel na taky riadny strom(ziadny chuducky,ten mal priemer aspon 2 metre) a zacal do neho kopat z plnej sily, ale ked myslim z plnej tak z plnej, ne ze sa ma njekdo pokusi chytit za slovo, az sa zacali vetvy triast a sisky opadavat. Po takých 5 minutach k tomu pridal este par hakov a direktov. A fucal a buchal jak svina. Viacej som ho nesledoval, aby si ma nepomylils tym stromom.
Tak kurva vysvetli mi toto njekdo?
Myslim tym normalnu odpoved, ci vznika v mozgu daka chemicka reakcia co otupuje bolest ak je clovek nasraty,alebo njeco podobne.
Ak njekdo napise,ze to musis 30 rokov buchat do dosky tak to ani citat nebudem, chcel by som ho videt jak tlce z plnej sily do stromu.
Dik.