....skusim ti poradit v ramci moznosti: s tym cvicenim na vybusnost je to relativne pravda, cvici sa zakladnymi cvikmi: Bench,Drep,Trh vzpieracsky a je to na vseobecnu vybusnost,to jest celeho tela a ty chces zlepsit vybusnost v udere....na udery: vyhadzovanie,pisanie,tienovanie uderov s 1 kg jednoruckami/valcekmi/,udery s napinacikmi/expandermi/,plyometricke kluky na uzko,zdoraznovanie uderov na mechu atd.... udieranim s 15 kg cinkami si odpalis akurat ramena a lakte....caubb píše:Podľa teórie by na zvýšenie sily malo platiť 6 opakovaní v sérii s takou váhou aby cvik bol výbušný a odpočinok medzi sériami asi 3 minútový. Ja skúšam cvičiť údery s činkami / 15 kg jednoručky. Pohyb je naozaj výbušný ale nejak mi to nepomáha. Poradte mi prečo.
To mas pravdu. Uskodit mu to kazdopadne nemuze, to ne.DMC píše:Lear - jo, tak nejak bych to videlAle jak sem psal na zacatku, pokud to na nic konkretniho nepotrebuje, akorat chce "chodit do posilovny", tak muze klidne cvicit tu rysovacku. Je to bezpecnejsi, a aspon si nezlikviduje zada pri drepech a nevyrazi zuby pri Power cleanech
Toman píše:Hele hoši.A co kdybste sem hodili nějaký cvičební plán obsahující cviky se svou vl. hmotností, co se dají cvičit doma. Nebo nějaké tipy pro cvičení s nafukovacím míčem.
V čem si odporuju, Jumpere? Ničeho jsem si nevšiml..jumper píše:To Lear: Díky za kritiku, i když musím říct že s tebou absolutně nelze souhlasit. Když si pořádně přečteš co jsi napasal tak zjištíš že si odporuješ v názorech, což o něčem svědčí...
Díky a hodně štěstí.
Tak řiď ať jedeš lip, myslel jsem řiď jako řiď, ne řiď jako řiť.
Anonymní píše:co se tyce nohou tak sex ve stoje... prave po jednom sem, moje devce cca 60 kg, no a musim rict ze jsem jak po bitve. ovsem spokojen![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků