hele ja nehodnotim jejich styl, ale rekl jsem muj subjektivni nazor na jejich vyzor ... ano je to povrchni, ano omluvil jsem se ze jsem to mozna pouzil nevhodne, ale to nic nemeni na tom ze ti kluci vypadali jako klasicky skinheadi

teda aspon pro me, a pravo na nazor muzeme mit kazdy neni-liz pravda?
no a kdyz tady chces rozebirat jejich styl .. na zacatku ten vrchni gorilak rekl ze ukazou jak se ma clovek branit na zemi kdyz se na nej sesypou utocnici, proti tomu prece nic nemam, samotneho me to zajimalo ... ale cela ukazka probihala tak ze z niceho nic svalili jednoho, nahrnuli se kolem nej, ze nebyl vubec videt, zacali rvat jako turove, pricemz nesetrili nadavkama jako ty hajzle, ty svine (proc? - tady me poprve napadlo to prirovnani ke skinum, kdo je kdy videl v akci, pochopi

) a behem 5 vterin bylo po vsem, zadne vysvetleni, clovek nic nevidel. Bylo to videt i na lidech kolem ze nechapali co se vubec stalo .. sorry tohle neni zadna ukazka. proste ti manici na konci (nevim co to bylo za "styl" ani co klub) proste byli lameri jako svin (pro me, zase subjektivni nazor
a k ty registraci, ja bych se, priteli, rad zaregistroval ale nejak mi uz podruhe neprisel aktivacni mejl .. ver mi ze pro to delam maximum abych dostaval co nejvic SZ

)