Moderátor: Toman
raduz píše:Kludne cvic na strojoch - pre BU dobre, matka rychlosti je sila, takisto cinky - ak budes mat spravnu techniku - nic sa ti nestane, nic si neznicis.
PS: ak chces rozbijat tehly - preco nepouzit kladivo?![]()
raduz píše:Kludne cvic na strojoch - pre BU dobre, matka rychlosti je sila, takisto cinky - ak budes mat spravnu techniku - nic sa ti nestane, nic si neznicis.
Boris68 píše:raduz píše:Kludne cvic na strojoch - pre BU dobre, matka rychlosti je sila, takisto cinky - ak budes mat spravnu techniku - nic sa ti nestane, nic si neznicis.
Matka rychlosti je relaxace, Síla svalů je macecha rychlosti - moc si spolu nerozumí!![]()
Boris
diablik píše:Ano potřebuju svaly k tomu abych udržel tělesnou kontrukci, ale to je tak asi vše,takže vic než sílu potřebuji pevnost, a k té mi stači jen používat správné svalové partie a znát tělesnou struktůru.
.....pocuvaj Bambino,kludne si maj nazor ohladom ciniek aky chces a mas,je to tvoja vec....ale nerob z toho dogmu a nevnucuj svoj subjektivny nazor inym,klamlivy a nicim vedeckym nepodlozeny,len pochybnou "empiriou".....aby si nebol prekvapeny,ked ti nejaka zdanliva 100 kg hruda sira utrhne hlavu a ty si zrazu zistis,ze to zdanlivo mohutne osvalene cudo je mrstne ako panter....poznam zopar boxerov tejto hmotnostnej kategorie,kt. specif. posiluju a su mrstny ako svina....predstav si thaiboxera kt ma vykopany lowkick,silny a vybusny a teoreticky zadrepuje so 110 kg drep....a predstav si ze dotycny panko dobrym treningom zlepsi drep na 160kg a vyssie, a rychlost a vybusnost udrzi ako predtym...jaku bombu bude mat v kopacke
Boris68 píše:Jasně - pokud bych byl zápasník tak bych asi posiloval, ale mě se po zemi mo válet nechce a tak se raději snažim připravit na to, že toho nebude potřeba. Stejně bych asi 100kg boucháče neuzvedl. Ale diskutovali jsme rychlost a svaly. To že se s někým přetahuju a válím po zemi pět minut to mi jako rychlost nepřipadá.
Rychlost pro mě znamená desetina vteřiny a rozhodnuto, tomu říkám rychlost.
Jo a ty kliky z tlesknutím to asi dělaji desetiletí kluci ale co holky.,?
Vážně vidíte umění v tom být velký a svalnatý a nakopat prdel malým?
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků