NEJLEP©Í FIGHTER V K1

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 21:13

Hmmm...asi jsme koukali každej na jinej zápas...Remy v zápase s Hoostem tahal za ten kratší konec...byl tam bit :!:
Ale je to fuk...stalo se :( Jen už mne K-1 moc nezajímá.....kvůli výrokům rozhodčích a kvůli tomu,kam to směřuje.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Luster » sob 02. črc, 2005 10:11

jo v K-1 to zacina vypadat jak v naky pc hre....cim vetsi mutant tim lepsi!
Nejhorsi je ted ten novej Hong man choi(nak tak)...a vyroky rozhodcich sou nekdy fakt trosku zvlastni :roll:
Luster
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bruce » sob 02. črc, 2005 10:27

Luster píše:jo v K-1 to zacina vypadat jak v naky pc hre....cim vetsi mutant tim lepsi!
Nejhorsi je ted ten novej Hong man choi(nak tak)...a vyroky rozhodcich sou nekdy fakt trosku zvlastni :roll:

nepochopim to...ten vysoky korejcan presiel z nejakeho jebnuteho stylu nieco ako sumo..kaoklai je prefektny borec a on len preto ze ja dvakrat vyssi a tazsi ho porazi..neviete akej narodnosti je buakaw?
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 02. črc, 2005 10:59

ukropcany píše:4bruce - Buakaw je thajec... a to že vyhral Choi? No keď ho chcú postaviť proti Akebonovi a BoboSappovi, tak ho treba postrčiť a motivovať... náhodou je zlatý... nech tam kľudne ide... vieš aká bude prča kukať jak ho niekto rozkope na kašu? A podľa mňa finálovú pyramídu nemá šancu prejsť...

Aby ses nespletl.....trošku "tlačenka" od rozhodčích a hle,"Frankenstein" je winner :wink: :evil:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » sob 02. črc, 2005 12:11

ukropcany píše:4bruce - Buakaw je thajec... a to že vyhral Choi? No keď ho chcú postaviť proti Akebonovi a BoboSappovi, tak ho treba postrčiť a motivovať... náhodou je zlatý... nech tam kľudne ide... vieš aká bude prča kukať jak ho niekto rozkope na kašu? A podľa mňa finálovú pyramídu nemá šancu prejsť...

nepochopil si ma.ja to hovorim preto ze je to nespravodlive ze vyhral nad super trenovanym thajcom a pritiom iba koli rozmerom.ja viem ze bude sanda ved aj komentator povedal ze je iba pytel trenovania vysokych kopov pre remyho.a netvrdil by som ze neprejde piramidu ked uz porazil kaoklaia.skoda.a ake ma pekne modrucke vlasy.jak chuj
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » sob 02. črc, 2005 15:18

ukropcany píše:4bruce - ale pochopil... mne je jasné, že to nie je spravodlivé, lenže história sa nepýta kto bol lepší... Kaoklai má smolu, že je najmenší... nič to, Choi za chvíľu narazí na kapánek ťažších protivníkov a tam sa uvidí... jeho šance v pyramíde moc nevidím, pretože mal dosť vážne problémy s kondíciou už pri Kaoklaiovi a ak sa niekto rozhodne, že do neho bude 3 kolá šiť, tak to neudýcha... skončí ako BoboSappo... si zober, koľko trvalo jemu, kým sa naučil ako na to... LeBanner ho ako nevedel spraviť...

mas pravdu...a nechcem rypat ale chcem podotknut ze kakuda je este mansi ako kaoklia
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josefmlady » ned 03. črc, 2005 19:08

ukropcany píše:4jozefmlady - JWP búchal v predminulom finále K-1max a buakaw cez neho síce prešiel, ale čo som videl ten zostrih (parchanti japonský ten zápas do záznamu nedali), tak to bolo asi dosť vyrovnané... masta?

je dobrej, ale......buakaw je lepší, a vážně to bylo předminulé finále? to se mi nezdá. podle mně to bylo minulé finále a já viděl celý večer, a b. byl lepší, i když je poslali do čtvrtého kola ( chtěli se thajce zbavit).
já jsem ještě neviděl nikoho, kdo by měl tak tvrdé kopy jako b. škoda, že nekope víc na hlavu, myslím že by to nebylo od věci.
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » ned 03. črc, 2005 19:10

bruce píše:ano,ignashov je vyborny,alexej ma pekne tvrde kolena...ale kaoklai je dobry...ale odkedy porazil mighty mo na naskoceny hig kick vzdy ho pouziva..najma pri tom vysokom korejcanovi..wong man choi ci jak sa vola

ten zápas jsem neviděl...což mně docela se...asi si zaplatím kabelovku , na kámoše holt není spoleh, někdy to natočej, někdy ne.

jo píšete tady, že korejec kaoklaje porazil... a vážně to tak bylo? já jsem někde četl, že to byl zas jeden povedený verdikt rozhodčích. tak jak to bylo?
Naposledy upravil josefmlady dne ned 03. črc, 2005 19:20, celkově upraveno 1
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » ned 03. črc, 2005 19:14

bruce píše:remy je dobry..ma peknu techniku...dobre high kick-i...ale proste nie je najlepsi...je iba vitaz...proste to nemozete povedat ze je najlepsi..mal niekedy suboj s ignashovom,kaoklaiom,buakawom alebo mighty mo?...neviem..ale kym neporazi tychto borcov..a mnoho inych nemozete o nikom poovedta ze je the best

jo a ještě bych doplnil: nestačí vyhrát díky rozhodčím :evil: jako minule s ernestem, musí ty borce porazit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » ned 03. črc, 2005 20:13

josefmlady píše:
bruce píše:ano,ignashov je vyborny,alexej ma pekne tvrde kolena...ale kaoklai je dobry...ale odkedy porazil mighty mo na naskoceny hig kick vzdy ho pouziva..najma pri tom vysokom korejcanovi..wong man choi ci jak sa vola

ten zápas jsem neviděl...což mně docela se...asi si zaplatím kabelovku , na kámoše holt není spoleh, někdy to natočej, někdy ne.

jo píšete tady, že korejec kaoklaje porazil... a vážně to tak bylo? já jsem někde četl, že to byl zas jeden povedený verdikt rozhodčích. tak jak to bylo?

jasne ze hej...hovorili ze kaoklai ho minule porazil ze aj teraz ma vyhrat ale rozhodcovia v uvodzovkach rozhodli naopak..kaoklai bol lepsi nebyt tej vyskovej a vahovej prevahy
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pon 04. črc, 2005 6:18

K1 v sucasnosti = komercia, rozhodcovia si robia co chcu :!: a ide to dolu vodou

Takze vote for PRIDE :twisted:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josefmlady » pon 04. črc, 2005 14:45

bruce píše:
josefmlady píše:

jasne ze hej...hovorili ze kaoklai ho minule porazil ze aj teraz ma vyhrat ale rozhodcovia v uvodzovkach rozhodli naopak..kaoklai bol lepsi nebyt tej vyskovej a vahovej prevahy

to jsem z toho magor viz:.kaoklai bol lepsi nebyt tej vyskovej a vahovej prevahy.

kašli na výšku a váhu a prostě spočítej zásahy a pak mi dej vědět...
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » pon 04. črc, 2005 18:33

josefmlady píše:
bruce píše:
josefmlady píše:

tal vsetky kaoklaiove high kicky odklonil teňn kokot

to jsem z toho magor viz:.kaoklai bol lepsi nebyt tej vyskovej a vahovej prevahy.

kašli na výšku a váhu a prostě spočítej zásahy a pak mi dej vědět...
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 17. říj, 2005 10:16

Nejlepší je Lebanier
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod uniq » pon 17. říj, 2005 13:38

Bonjasky :twisted:
uniq
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Dener » pon 17. říj, 2005 18:30

No uvidime jak si korejec gigant zanedlouho povede proti Remymu :twisted: Co se týče zápasu Le Banner vs. Peter Aerts,nemůžu tipovat víťěze,jelikož oba jsou moji oblíbenci. Ale moc se na tento zápas těším. A v zápase Ray Sefo vs. Semmy Schilt? Jednoznačně tipuji Sefa,velmi zkušený borec vynikajících kvalit. Schilt=neobratná holandská Godzzilla,nic víc. Sefo ho pošle domů v igelitu :evil:
Dener
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RBR » pon 17. říj, 2005 21:09

Dener píše:No uvidime jak si korejec gigant zanedlouho povede proti Remymu :twisted: Co se týče zápasu Le Banner vs. Peter Aerts,nemůžu tipovat víťěze,jelikož oba jsou moji oblíbenci. Ale moc se na tento zápas těším. A v zápase Ray Sefo vs. Semmy Schilt? Jednoznačně tipuji Sefa,velmi zkušený borec vynikajících kvalit. Schilt=neobratná holandská Godzzilla,nic víc. Sefo ho pošle domů v igelitu :evil:

Koukám, že Remimu zase uklízí cestičku. Loni se dostal do finále jen díky rozhodčím a předloni mě taky nijak nepřesvědčil, že on je ten správný král. Tak jsem zvědav. Třeba letos, ale raději bych na trůnu viděl Hoosta nebo Aertse. Přece jenom z jejich odchodem skončí jedno velké období.
Král je mrtvý, ať žije král!

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MartinMartin » čtv 29. pro, 2005 20:59

Nevim,jestli se to tu uz neresilo v jinem foru,ale co rikate na letosni K1? Obe Semifinale i finale ukoncene KO kolenem rekl bych,ze letos se pritvrdilo :twisted:
Velice me prekvapil Feitosa,na karatistu vyborne boxoval,jen skoda,ze to finale mu moc nevyslo.... :!:
MartinMartin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Low » čtv 29. pro, 2005 21:02

MartinMartin: a Musashi boxuje spatne nato ze je karatista? Nebo Filho nebo Schilt?:o) ten se s nejakym boxovanim ale nesere..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MartinMartin » čtv 29. pro, 2005 21:10

To byla pochvala. Feitosa se mi letos libil nejvic. Tak Schilt je taky karatak? V kolonce styl mel MMA. Ale je fakt,ze u nej to je jedno :D
MartinMartin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...