Ale je to fuk...stalo se

Moderátor: Toman
Luster píše:jo v K-1 to zacina vypadat jak v naky pc hre....cim vetsi mutant tim lepsi!
Nejhorsi je ted ten novej Hong man choi(nak tak)...a vyroky rozhodcich sou nekdy fakt trosku zvlastni
ukropcany píše:4bruce - Buakaw je thajec... a to že vyhral Choi? No keď ho chcú postaviť proti Akebonovi a BoboSappovi, tak ho treba postrčiť a motivovať... náhodou je zlatý... nech tam kľudne ide... vieš aká bude prča kukať jak ho niekto rozkope na kašu? A podľa mňa finálovú pyramídu nemá šancu prejsť...
ukropcany píše:4bruce - Buakaw je thajec... a to že vyhral Choi? No keď ho chcú postaviť proti Akebonovi a BoboSappovi, tak ho treba postrčiť a motivovať... náhodou je zlatý... nech tam kľudne ide... vieš aká bude prča kukať jak ho niekto rozkope na kašu? A podľa mňa finálovú pyramídu nemá šancu prejsť...
ukropcany píše:4bruce - ale pochopil... mne je jasné, že to nie je spravodlivé, lenže história sa nepýta kto bol lepší... Kaoklai má smolu, že je najmenší... nič to, Choi za chvíľu narazí na kapánek ťažších protivníkov a tam sa uvidí... jeho šance v pyramíde moc nevidím, pretože mal dosť vážne problémy s kondíciou už pri Kaoklaiovi a ak sa niekto rozhodne, že do neho bude 3 kolá šiť, tak to neudýcha... skončí ako BoboSappo... si zober, koľko trvalo jemu, kým sa naučil ako na to... LeBanner ho ako nevedel spraviť...
ukropcany píše:4jozefmlady - JWP búchal v predminulom finále K-1max a buakaw cez neho síce prešiel, ale čo som videl ten zostrih (parchanti japonský ten zápas do záznamu nedali), tak to bolo asi dosť vyrovnané... masta?
bruce píše:ano,ignashov je vyborny,alexej ma pekne tvrde kolena...ale kaoklai je dobry...ale odkedy porazil mighty mo na naskoceny hig kick vzdy ho pouziva..najma pri tom vysokom korejcanovi..wong man choi ci jak sa vola
bruce píše:remy je dobry..ma peknu techniku...dobre high kick-i...ale proste nie je najlepsi...je iba vitaz...proste to nemozete povedat ze je najlepsi..mal niekedy suboj s ignashovom,kaoklaiom,buakawom alebo mighty mo?...neviem..ale kym neporazi tychto borcov..a mnoho inych nemozete o nikom poovedta ze je the best
josefmlady píše:bruce píše:ano,ignashov je vyborny,alexej ma pekne tvrde kolena...ale kaoklai je dobry...ale odkedy porazil mighty mo na naskoceny hig kick vzdy ho pouziva..najma pri tom vysokom korejcanovi..wong man choi ci jak sa vola
ten zápas jsem neviděl...což mně docela se...asi si zaplatím kabelovku , na kámoše holt není spoleh, někdy to natočej, někdy ne.
jo píšete tady, že korejec kaoklaje porazil... a vážně to tak bylo? já jsem někde četl, že to byl zas jeden povedený verdikt rozhodčích. tak jak to bylo?
bruce píše:josefmlady píše:bruce píše:ano,ignashov je vyborny,alexej ma pekne tvrde kolena...ale kaoklai je dobry...ale odkedy porazil mighty mo na naskoceny hig kick vzdy ho pouziva..najma pri tom vysokom korejcanovi..wong man choi ci jak sa vola
ten zápas jsem neviděl...což mně docela se...asi si zaplatím kabelovku , na kámoše holt není spoleh, někdy to natočej, někdy ne.
jo píšete tady, že korejec kaoklaje porazil... a vážně to tak bylo? já jsem někde četl, že to byl zas jeden povedený verdikt rozhodčích. tak jak to bylo?
jasne ze hej...hovorili ze kaoklai ho minule porazil ze aj teraz ma vyhrat ale rozhodcovia v uvodzovkach rozhodli naopak..kaoklai bol lepsi nebyt tej vyskovej a vahovej prevahy
josefmlady píše:bruce píše:josefmlady píše:bruce píše:ano,ignashov je vyborny,alexej ma pekne tvrde kolena...ale kaoklai je dobry...ale odkedy porazil mighty mo na naskoceny hig kick vzdy ho pouziva..najma pri tom vysokom korejcanovi..wong man choi ci jak sa vola
jasne ze hej...hovorili ze kaoklai ho minule porazil ze aj teraz ma vyhrat ale rozhodcovia v uvodzovkach rozhodli naopak..kaoklai bol lepsi nebyt tej vyskovej a vahovej prevahy
tal vsetky kaoklaiove high kicky odklonil teňn kokot
to jsem z toho magor viz:.kaoklai bol lepsi nebyt tej vyskovej a vahovej prevahy.
kašli na výšku a váhu a prostě spočítej zásahy a pak mi dej vědět...
Dener píše:No uvidime jak si korejec gigant zanedlouho povede proti RemymuCo se týče zápasu Le Banner vs. Peter Aerts,nemůžu tipovat víťěze,jelikož oba jsou moji oblíbenci. Ale moc se na tento zápas těším. A v zápase Ray Sefo vs. Semmy Schilt? Jednoznačně tipuji Sefa,velmi zkušený borec vynikajících kvalit. Schilt=neobratná holandská Godzzilla,nic víc. Sefo ho pošle domů v igelitu
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků