Jendis píše:Islám jako takový je mírumilovné náboženství.To už mi více vadí křesťané...to je náboženství,které se lidem montuje do života...pro mne osobně je to sekta.
Jo, to je praktická votázka. Přímo takto asi jednotlivec nic moc, ale něco přece. Vzájemná vyhlazovací válka s sebou nese, že národy (nebo co) sebou pohrdaj nebo se slepě ukřivděně nenáviděj. Víme co u nás znamenalo slovo Němec po druhý válce. Nebo že v emerice slovo Negr neznamenalo člověk.mamushi píše: Co by pro vitezstvi prvni, ne tak nicive varianty mohl normalni bojovy umelec udelat?.
Tomu rozhodně věřim!! Proto je ze zpráv vo teroristickym útoku v Londýně důležitý právě ta že "Londýňané jsou nazuření, ne vystrašení".YDMC píše:Ironicke je, ze terrorismus je sveho druhu take "bojove umeni" :-p
Nekde jsem cetl zvlastni myslenku - ze ti, diky nimz terrorismus jako taktika funguje, jsou media a novinari. V honbe za senzaci rozsiruji mezi lidmi strach z dalsich utoku - vydeseni lide pak tlaci na vlady a sebe navzajem - a terroriste jsou uspesni.
Mirimon píše:Už se nemůžu dívat na ty kydy co tu o islámu šíříte. Takže Vám tu napíšu adresu článku, který Vám tu problematiku džihádu trochu více přiblíží
http://ablecd.wz.cz/darkside/view.php?c ... 2003043002
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků