Niejedolezite píše:Sa mi stala taka vec.
Bol som s priatelkou na diske, len na chvilu sme skocili, nepoznam to tam, a ku koncu dosli dvaja taky mlady, ze ma idu proste bit. Vyzeralo to ze to myslia fakt vazne, tak sme sa zobrali a isli prec, nanestastie skratkou cez taky park, a nic, zabudli sme na to, pohoda. Ked tu pocujem dupot a uz boli pri nas. Tak som sa rozhodol ze budem robit trkvasa, dal som im najavo, ze sa bit nebudem. Stalo ma to nejake 3-4 tisicky, inac nam doklady vratili, aj mobily /esteze mam taky lacny/, len frajerka zacala do nich skakat, som ich musel ukludnovat, aj ju.
Bolo to na hrane, ale nakoniec nas pustili bez nejakeho punchu.
Lenze ona mi teraz vycita, ze som Nic nerobil, lenze to bolo o druhej rano, bol som ospaty, jednoducho som z niecim takym neratal, nie som ziaden fighter, mam 65kil aj z botami.
Som jej vysvetloval, ze ten jeden nieco drzal pod kabatom, ze urcite mali nejake "nastroje", aj ked ich neukazali, ze by to dobre nedopadlo.
Akoby ste zareagovali na mojom mieste,a co si myslite, mal som sa do toho vrhnut?
Noname píše:[hmmm
Co by som robil ? Boli iba dvaja
JA by som urcite neplatil.
Dal si im dobrý dovod aby to zopakovali viackrát. A teraz to uz vedia že sa to aj oplatí robiť. KeĎ Ta uvidia budes zakazdým cvakat. Ja mám obrovské skusenosti s ludmi, robil si najhorsie mozné ze si im platil.
Hral by som urcite blbca "posera" dovtedy kým by som nemohol jedného
znich likvidovat z blizka - ked je mozné tak toho vacsieho alebo toho kto má z nich zbran (myslím vázne likvidovat - ublíziť ako sa len dá - musís rátat s tým ze ked sa to nepodari si väčšom malieri jak predtým. Potom je to otázne, nedá sa dopredu povedat . Ja by som absolutne brutálne dokopal jedného znich len pre psyhologický účinok). Pár kopov úderov faciek unesiem len aby som dostal k jednému z nich ...
Keby boli traja vtedy to je uz otázne, nedá sa povedať ako využiju prítomnosť tvojej frajerky. Ak sú zbehli a ostrielaný tak jednoznačne
Jedna vec je istá podporil si kriminalitu
Mne sa lahko hovorí vázim 80kg a mám za sebou parádny výcvik ako ublížiť ludom. Ja nemám citové problémi
A v ziadnom prípade by som nehral hrdinu, pár faciek úderov by som urcite dostal. Neda sa presne vyspcefikovat ziadné dobré riesenie, kazdá situácia je iná. Ale v ziadnom prípade nplat.
Toto co som písal nie je mozné pouzit v Amerike a Afrike, tam by ma okamzite zastrelili. V amerike kazdy "cernoch" okamzite striela - a to nie je vtip....
Noname
Jox_off píše:No, Panda a Noname maj společný todle:
Je potřeba si položit takovou votázku: Věříš si že bys toho nebezpečnějšího vyřídil (doopravdy, např. zabil, nejen s nim bacil) dřív než by tě ten druhej vobešel a dal kočce nůž na krk? (A dokázal bys žít s následkama ať už jakejmakoli?)
Teprv pak má smysl řešit všechno vostatní.
___
Jox
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků