Gino píše:Mě stačilo, když mi při jednom konfliktu do očí pronikl záblesk ostřítaky se mi zastavil život, ale srdce naštěstí ne
vyplejHarutomo píše:huh drsný, skuste se zeptat nějakejch lidí co měli autonehodu, nebo se jim zamotal padák.
head píše:vyplejHarutomo píše:huh drsný, skuste se zeptat nějakejch lidí co měli autonehodu, nebo se jim zamotal padák.
no ja mozem popisat hlavne tu autonehodu, jednu som mal na jar tohto roku a vobec som sa nezlakol a bral som vsetko v klude a snazil som sa drzat najsilnejsie ako som vedel aby som si neobuchal hlavu, vsetko co sa mi stalo, ze som mal velku hrcu a niekolko modrin... len pre informaciu auto (nova octavia) bolo uplne znicene (slo do srotu) kedze som vnom spravil dva kotrmelce bokom a 2 cez predok, pristal som asi 60m od prveho narazu do zvodidiel...
ako som uz povedal nezlakol som sa a vsetko som vnimal a povazujem to za velmi dobru skusenost, kedze sa nestalo nic ani mne a hlavne ani nikomu inemu
a co sa tyka zamotaneho padaku o tom by mohol hovorit moj stryko parasutista, prezil dva tazke pady, pri prvom sa mu neotvoril padak a zalozak sa mu otvoril zle cize trochu rotoval pri pade a zlomil si klucnu kost, druhy pad mal horsi medzi stromi v lese, mal tu smolu, ze ked medzi ne dopadol tak sa mu padak nezachytil ale "vcucol" (zlozil, neviem ako to nazvat) a padol asi z 10m a zranil si chrbticu....
mozem zanho povedat, ze ak sa aj nejak extra zlakol tak to na nom nijak nevidno a po regeneracii (vyse roka) uz znovu skakal...
cize to zlaknutie by som povazoval za invidualnu zalezitost, ktora zalezi aj od situacie...
head
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků