smrt z vydesenia

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

smrt z vydesenia

Příspěvekod Anonymní » čtv 08. zář, 2005 13:39

Vela som o tom pocul...je take nieco mozne?Ako to funguje?dikec
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » čtv 08. zář, 2005 13:48

Proc by ne, treba zastava srdce.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 08. zář, 2005 18:22

Upadnutí do šoku, například také. Upadnutí do těžkého šoku může znamenat postupnou smrt.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 09. zář, 2005 6:49

skratka - infarkt, ale myslim ze len u ludi so slabym srdcom, 100 percentne zdravemu cloveku by sa to nemalo stat.
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » pát 09. zář, 2005 7:23

Nemelo, ale vzdy zalezi na situaci a vjemech. Znam cloveka, ktery bydlel v byte pod urovni podlahy, jednou prisel na zachod kde si sedl a prolezla mu misou krysa. Ten clovek, ac mu neni ani 30 doslova a dopismene zesedivel.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 09. zář, 2005 15:27

huh drsný, skuste se zeptat nějakejch lidí co měli autonehodu, nebo se jim zamotal padák.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 09. zář, 2005 15:39

Mě stačilo, když mi při jednom konfliktu do očí pronikl záblesk ostří :-) taky se mi zastavil život, ale srdce naštěstí ne :-)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 11. zář, 2005 12:55

Gino píše:Mě stačilo, když mi při jednom konfliktu do očí pronikl záblesk ostří :-) taky se mi zastavil život, ale srdce naštěstí ne :-)

úplně to vidím...srdce se pustilo do prudkého sprintu...co?!To taky znám...tep hore...adrenalin hore...tunelový vidění,nevidíš nic,než tu kudlu.....zapomínáš dýchat......nohy z olova......potom třesavka..... :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod head » úte 13. zář, 2005 20:49

vyplejHarutomo píše:huh drsný, skuste se zeptat nějakejch lidí co měli autonehodu, nebo se jim zamotal padák.

no ja mozem popisat hlavne tu autonehodu, jednu som mal na jar tohto roku a vobec som sa nezlakol a bral som vsetko v klude a snazil som sa drzat najsilnejsie ako som vedel aby som si neobuchal hlavu, vsetko co sa mi stalo, ze som mal velku hrcu a niekolko modrin... len pre informaciu auto (nova octavia) bolo uplne znicene (slo do srotu) kedze som vnom spravil dva kotrmelce bokom a 2 cez predok, pristal som asi 60m od prveho narazu do zvodidiel...

ako som uz povedal nezlakol som sa a vsetko som vnimal a povazujem to za velmi dobru skusenost, kedze sa nestalo nic ani mne a hlavne ani nikomu inemu

a co sa tyka zamotaneho padaku o tom by mohol hovorit moj stryko parasutista, prezil dva tazke pady, pri prvom sa mu neotvoril padak a zalozak sa mu otvoril zle cize trochu rotoval pri pade a zlomil si klucnu kost, druhy pad mal horsi medzi stromi v lese, mal tu smolu, ze ked medzi ne dopadol tak sa mu padak nezachytil ale "vcucol" (zlozil, neviem ako to nazvat) a padol asi z 10m a zranil si chrbticu....

mozem zanho povedat, ze ak sa aj nejak extra zlakol tak to na nom nijak nevidno a po regeneracii (vyse roka) uz znovu skakal...

cize to zlaknutie by som povazoval za invidualnu zalezitost, ktora zalezi aj od situacie...

head
head
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Gino » úte 13. zář, 2005 21:43

Jendis: přesně tak - k mému štěstí mi s tou kudlou jen vyhrožoval a k útoku se neodhodlal. Bránil bych se - nebylo kam utéct... ale to už by pak "výsledek" byl značně nejistý, pak už hraje roli fakt jen to štěstí... (jestli se ti povede to, co chceš udělat).
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tokugawa » stř 14. zář, 2005 8:14

Smrt z vydeseni? No pokud by mel nekdo treba slaby srdce.... mozna, ale podle me smrt z vydeseni ma trochu jiny scenar:

Kdyz je proste nekdo tak straslive "vyklepanej", ze nevidi jinou cestu, nez treba vytahnout nuz a bodnout ho do druhyho a ten pak umre. Tohle je podle me smrt z vydeseni a s tou se dnes muze potkat kazdy...
tokugawa
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » stř 14. zář, 2005 10:12

4tokugawa: :lol: Jo, tomu by se taky salo řikat smrt z vyděšení.

Ale vážně: Existuje smrt ze šoku. Psychickýho, ale spíš fyzickýho. De vo to, že člověk pak může umřít na zranění kerý za to nestojej (třeba někerý autonehody, skutečný nebo domělý hryznutí zmijí). Organizmus se přepne do "bojovýho módu" až moc. Chaos v řízení organizmu a snad něco jako otrava vlastním adrenalinem. Dojde pak třeba ke smrtelnýmu nedokrvení mozku, vyčerpání "příručních" zásob cukru (energie) a vody bez schopnosti doplnění, rozvrácení funkce vpodstatě všech orgánů. Proto se první pomocí může zachránit kejhák i leckomu kdo neni smrtelně zraněnej. 8O
Teda tak sem to slyšel, dochtor nejsu.
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

adrenalin

Příspěvekod wushi » stř 14. zář, 2005 10:46

súhlas, adrenalín zabíja..podľa nejakých statistík umiera 90% samovrahov-skokanov ešte pred dopadom na zem...proste taká dávka adrenalínu, že to "roztrhá" srdce...asi celkom dobrá smrť, určite lepšie ako kamoš, čo uhorel v aute...rest in peace...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ViaDraco » čtv 27. říj, 2005 0:31

head píše:
vyplejHarutomo píše:huh drsný, skuste se zeptat nějakejch lidí co měli autonehodu, nebo se jim zamotal padák.

no ja mozem popisat hlavne tu autonehodu, jednu som mal na jar tohto roku a vobec som sa nezlakol a bral som vsetko v klude a snazil som sa drzat najsilnejsie ako som vedel aby som si neobuchal hlavu, vsetko co sa mi stalo, ze som mal velku hrcu a niekolko modrin... len pre informaciu auto (nova octavia) bolo uplne znicene (slo do srotu) kedze som vnom spravil dva kotrmelce bokom a 2 cez predok, pristal som asi 60m od prveho narazu do zvodidiel...

ako som uz povedal nezlakol som sa a vsetko som vnimal a povazujem to za velmi dobru skusenost, kedze sa nestalo nic ani mne a hlavne ani nikomu inemu

a co sa tyka zamotaneho padaku o tom by mohol hovorit moj stryko parasutista, prezil dva tazke pady, pri prvom sa mu neotvoril padak a zalozak sa mu otvoril zle cize trochu rotoval pri pade a zlomil si klucnu kost, druhy pad mal horsi medzi stromi v lese, mal tu smolu, ze ked medzi ne dopadol tak sa mu padak nezachytil ale "vcucol" (zlozil, neviem ako to nazvat) a padol asi z 10m a zranil si chrbticu....

mozem zanho povedat, ze ak sa aj nejak extra zlakol tak to na nom nijak nevidno a po regeneracii (vyse roka) uz znovu skakal...

cize to zlaknutie by som povazoval za invidualnu zalezitost, ktora zalezi aj od situacie...

head

jaj, to je drsny. Jen k tomu padaku...
Asi dopadl mezi stromy, ty ho zachytily a chvili visel ve vetvich. Tim doslo behem vteriny, dvou, k vyliti vrchliku a kdyz potom propadl dolu, uz ho nebrzdilo skoro nic :c(
ViaDraco
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...