anonym - skoda, ze si v takej dialke - ja by som ti kludne rozplacol nos ked tak o to stojis ..

tu u nas pod Tatrami si s tym nejako problem nerobime. Ked niekto chce tak dostane. Len nechapem o com sa tu bavite. Inak je pekne ked si to clovek prejde ako sa jednotlivy ludia vyhovaraju a vyhybaju temam.
Takze napr. TOTO je presne ta klasicka sracka s prepacenim :
"opravdový" "mistr" by stejně ani nikomu nedokazoval, že "jeho" umění je "lepší"
cital som hodne, ale hodne zachovanych pribehov o japonskych majstroch ktory boli ochotny rozpucovat v duchu ukazky toho ze su lepsi kohokolvek. Hmm asi to boli chudaci, alebo to neboli pravy majstri. Skoda.
Nebude to mahodou tak, ze ked niekto neumi tak uci ...

alebo inak ked nemam co ukazovat tak sa z toho vykecam, ze ... ved tu mame filozoficku stranku b.u tak dotoho
Imho o cinanoch ani nehovorim ty sa pre to kto ma lepsiu skolu melu snad dodnes ..
jo jo nebude problem skorej v tom, ze ste vacsinou v tych tradicnych b.u. namotany na majstrov typu Hladik a podobny. Normalny clovek co nieco dokaze nebude robit zo seba predsa vola podobnym vyrokom ako hore- ten je tu specialne vymysleny prave pre hladikovske a podobne typy ... no nic proste ako vzdy nema to vyznam - nic sa nedozvieme a tot vsjo