Jendis píše:super.....![]()
![]()
Traft píše:ak zena ide po nebezpecnych ulickach tak si ma zobrat telefon k uchu a robit sa ze telefonuje. Je to kvoli tomu ze utocnik by mal mat strach ze ta zena moze dat tomu cloveku v telefone vediet ze je v nebezpecenstve. Ale ja s tymto nesuhlasim. Skor som toho nazoru ze utocnik jej ten telefon rad ukradne...
kidon píše:myslim si,ze nejlepsi obrana zeny je utok na kolena soupere.takove proslapnute koleno neni zadna veda a neni k tomu zapotrebi velka sila.to vyradi z boje uplne kazdeho a muze to byt sebevetsi tvrdak.mezi nohy se to nemusi pokazde povest a utocit na oci,nebo krk je velke riziko,ze ji utucnik chyti,nebo zasahne.
kidon píše:myslim si,ze nejlepsi obrana zeny je utok na kolena soupere.takove proslapnute koleno neni zadna veda a neni k tomu zapotrebi velka sila.to vyradi z boje uplne kazdeho a muze to byt sebevetsi tvrdak.mezi nohy se to nemusi pokazde povest a utocit na oci,nebo krk je velke riziko,ze ji utucnik chyti,nebo zasahne.
kidon píše:nesouhlasim:k proslapnuti kolena dojit uplne nemusi.staci,kdyz te nekdo kopne do kolena,nebo holene a proste jsi mimo.a zadne veda to neni.utok na oblicej je pro zeny problem.vetsinou je chlap vetsi,ceka utok nahoru.tady staci,kopnuti a utek.to samozrejme pokud jde utok zepredu.
kidon píše:muzes mi rict,proc me tady urazis??!!!jen jsem rekl svuj nazor,ale tvoje ego to nepobralo co??to mas smulu,ze sparujes jen s detma ktery kdyz te kopnou do kolena,nebo do holene,tak to vubec necitis.tak jsi holt asi robokop!par let delam kick-box a ulici.ja jsem cistokrevna ulice a prosel jsem si uz mnoha bitkama.(ne,ze bych byl vymastenej idiot,ale kvuli svemu zamestnani).ja jsem se nesral do tebe,tak nevysirej!
low píše:http://www.nutnaobrana.cz/
at si zensky nejdriov dobre prohlidnou ten plakatTo co napsala Xexie je nesmyl. Z ameriky, ani me to neprekvapuje. Kdyz budu chtit zenkou znasilnit tak muze mit treba deset destniku a pepraku.
kidon píše:vis to je vsechno z praxe,nakopnul te takhle nekdo v botech?nebo jen bosej pri trenovani?rekni mi z jake praxe to znas?kolika jsi prosel rvackama?myslim si,ze to je jedna z dobrych variant pro zenu,ne jedina!vem si,ze chlap je vetsi a kdyz se to te zenske nepovede hned napoprve ho sundat,tak ma smulu.vem si to v praxi.netrefi me poradne na oko,tak ji bud za tu ruku chytnu a bud ji zlomim,nebo aspon dam paku,popripade ji dam ranu a je k.o.kdyz me nakone botou do holene,tak ja to urcite citim-neni u me na distanc a ma sanci utect.je to jen jedna z mnoha variant..
kidon píše:jeste jsi mi neodpovedel kolikrat jsi se dostal do bitky na ulici?pozadej nejakou kamosku,aby te nakopla botou do holene a pak mi dej vedet.trenink a ulice je ooooooooobrovsky rozdil!!!!!
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků