Rimmer píše:No přesně a proto moc nevěřim stylum typu Teakewonda na ulici.Né ®e by ty techniky byly špatný, nebo že by je neuměly. Ale když i profesionální boxeři se perou tímhle stylem tak se mi nechce věřit že by tam někdo vykouzlil kop s otočkou ve vzduchu:)Low píše:viděli jste jak se na konferenci Tyson s Lewisem? Taky to box moc nepřípomínalo)
Low píše:Jestrabi kop ala joko mae geri se zvednutejma nohama je prece smrtici kop.. to zvladne malokdo na svete)
Low píše:ale videl si jak makal,ne?
Rimmer píše:Prosim vás jaký Zě jsou stránky toho super stylu od p. Poláka?
..SEOBRANA ZEN JE ZAJISTE DOBRA -A MA I SVE VYHODY PRO ZENU-ALE VYUKA ZEN DIVEK V TETO ZEMI JESTE NEMA TO CO BY MELA MIT-CO SE TYCE FIZICNA KAZDOPADNE PROCENTUALNE ZENA NA TO NEMA,ALE BOJOVE UMENI NENI O SILE JAKO TAKOVE(TA SE POUZIVA K PRACI)JE TOHO UMET ZA POTREBI MNOHO ABY BYL USPECH ,NEMAM TED CAS ANI PROSTOR TO VYSVETLOVAT ...SNAD PRISTE-Anonymní píše:co si myslíte o reálné šanci dívky/ženy ubránit se většímu, silnějšímu, agresivnímu útočníkovi?
Rimmer píše:fíha tak ty fotky sou fokt dost hrozný. né že bych se cejtil na to abych hodnotil jakej koli styl, ale ta fotka jak ta drobounká slečínka drží svojí ručkou ruku toho chlapa s nožem je fakt dost dost nereálná. Já mám jen 75Kg a chci vidět slečnu která mě takhle urží..
Rimmer píše:fíha tak ty fotky sou fokt dost hrozný. né že bych se cejtil na to abych hodnotil jakej koli styl, ale ta fotka jak ta drobounká slečínka drží svojí ručkou ruku toho chlapa s nožem je fakt dost dost nereálná. Já mám jen 75Kg a chci vidět slečnu která mě takhle urží..
andromeda píše:
Stejně tak je to s každou technikou, která ukazuje jednu jedinou variantu z milionu možných kombinací, jak poskládat základní pohyby v tu nejlepší možnost, odpovídající právě reálné situaci, okolnostem a útočníkovi.
Ondra píše:..SEOBRANA ZEN JE ZAJISTE DOBRA -A MA I SVE VYHODY PRO ZENU-ALE VYUKA ZEN DIVEK V TETO ZEMI JESTE NEMA TO CO BY MELA MIT-CO SE TYCE FIZICNA KAZDOPADNE PROCENTUALNE ZENA NA TO NEMA
... fyzička se píše s Y...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník