majkx píše:To Makoto, vašim kurzům sebeobrany fandím, nic není dokonalé, ale ty ženy mají aspoň možnost si částečně vyzkoušet tyhle stresové situace do kterých se můžou dostat a své případné reakce na ně. Takže se určitě nenechej odradit a v kurzech pokračujte a své znalosti dál rozšiřujte a přidávejte je do výuky v kurzu. Co tam trochu postrádám, je při boji tělo na tělo, škrcení svalů, šlach, tepen a víc útoků na nervové centra, ale možná se to holky učí, jen to není vidět.
To Pavela, vždycky jsem obdivoval lidi, kteří umí jít za svým snem a kvůli studiu svého BU jezdit do ciziny, v tvém případě do Pekingu. Nevím co tam studuješ, ale osočit instruktra, kterého ani osobně neznáš, že si tímhle kurzem chce uspokojit sexuální libido, tak to by mě zajímalo co by na tohle řekl tvůj Si-fu, mám takový pocit, že mu jako student moc reklamu neděláš, což mě dost zklamalo, protože bych od takového člověka čekal jistou duševní vyspělost.
Dlouhou dobu jsem jezdil s fanoušky Baníku, kdy jsme ve třech měli na starost cca. 200 fanoušku v jednom vagónu( z toho bylo třeba 30 baníkovců z tvrdého jádra) a strávili jsme s nimi třeba 8 hoď v kuse tam a 8 hoď zpět, nedělám z toho bůhví co, ale bez toho srdce bych se tam buď posral anebo zbláznil, takže já tvrdím, že srdce důležité je, bez toho se ve stresu nikdo nehne.
ALE KURVA nojo, dobře, Makoto, omlouvám se, že jsem si dovolil poznámku o dobrém zapíchání, myslel jsem, že jsme mezi dospělými a tvrdší slovo vyslovené ve srandě, nikoho neurazí(aspoň mě by to teda neurazilo) No každý má jinou náturu. Takže uznávám, že to byl nemístný vtip, jistě holky nepícháte. Neznám tě, nijak si nekonkurujeme, neboť já žádnou školu BU nemám,navíc žiju 10 000 Km na východ. Moje reakce tudíž nevycházela ze žádné osobní zášti. Pouze jsem reagoval na to, že zde byl těžce očerňován Polák(kterého taky neznám osobně) a donekonečna vyzdvihována Tvoje škola. jelikož mi to připadá jako dvě školy se stejnými výsledky, dovolil jsem ti zavést o tom trochu polemiky. Po vzoru mého wušu předka Han Muxia nemám rád pochlebování a nemístné vychvalování, když je evidentně přehnané a ozvu se i kdyby se jednalo o nejslavnějšího z mistrů. Sorry