Andromeda - tak to vidis ,Slavku - ono je totiz venovat se a"venovat se" necemu 28 let.
Jsem moc rad ,ze ti napsal Peta Machacek - je videt ,ze celni predstavitele ruznych stylu o tobe vedi ,a jak je videt ,i ty mas kontakty na ne nebo se primo znate.
Proc ses jich nezeptal na jejich nazor ,nez sis na stranky napsal ty picoviny?
Proc ses nezeptal YiWana ,na caji tam obcas jsi .
Proc ses nezeptal PM ,jsem presvedcen ,ze by ti seriozne odpovedel.
Proc jsi nekontaktoval kohokoliv.
Jediny ,proc ted predstiras zajem o nas nazor ,je ,jak rika Ukropcany ,abys na zaklade tohodle brainstormingu mohl "vylepsit" svoje stranky.Neplet si to s braiwashingem ....
Rikas ,ze na zaklade svych 28letych zkusenosti mas svuj nazor ,a pokud te nekdo rozume presvedci o opaku ,opravis si ho.Na rovinu - pokud mas na ruzna BU po tolika letech "studia" takovyhle nazory ,nevypada to ,ze by byla jeste nejaka nadeje na jejich opravu.Kdybys o to mel skutecny zajem ,mohl jsi relevantni informace ziskat davno.Jak?Viz vyse....
Tohle jiz neni "particka zavistivcu kontra Andromeda" ,tohle neni diskuse o nejakych aplikacich sebeobrany pro holky ,tohle je diskuse o zakladech chapani ruznych BU.
A neni tu nikdo ,komu by se z toho ,co mas na te strance ,nechtelo blit.
A jak jsem psal ,pokud ti jde o informovanost - stejne jako vsude jinde i tady plati kvalita pred kvantitou.
Proste je to tvuj dalsi megalomansky projekt a jako obvykle je nekde zpoza rohu slyset susteni ci alespon cinkani drobnych.
Mimochodem - mluvice o projektech ,kdy bude premiera ,pane rezisere?
Jake spiknuti ji brani tentokrat?
Ad David Vavra a Muay Thai - oba vime ,ze ses normalne lidsky spletl - to se muze stat kazdemu.O to je trapnejsi ,jak se z toho infantilne vykrucujes.Chlape.
Roza
PS:Timto oficialne vstupuju do klubu zastydlych pubertaku a zvrhliku - ty kikinky ti fakt zavidim.Pavelo ,Ukropcany ,muzu?
CHorche - Patrikuv svetelny mec je super.