Jojo.andromeda píše:Je dost lidí, kteří sem přišli věcně komunikovat a byli vyštváni stále stejnými několika křiklouny.

Jojo.andromeda píše:Je dost lidí, kteří sem přišli věcně komunikovat a byli vyštváni stále stejnými několika křiklouny.
Low píše:co rikate tomuhlr:) http://www2.chinadaily.com.cn/english/d ... 460118.htm
Rimmer píše:ale nadromeda tam toho ma trošku víc:)
Ukažte, co děláte, jak to děláte, nafoťte to, natočte to a zveřejněte to. Dejte sem své jméno, kdo jste a co jste. Pak budeme diskutovat na stejné úrovni.
Nenašel jsem na české bojové scéně stránku, která by byla otevřená věcnému a čistému porovnávání. Možná je to tato, kdyby se tady jen všichni nehádali a nešpinili mezi sebou. Procházel jsem hodně témat a skoro za všemi hádkami a špinavostmi tu stojí několik stejných jmen. Tito lidé způsobují, že tu nediskutuje nikdo, kdo v BU něco doopravdy znamená. Pár vyjímek sem občas přidá názor, nebo radu, ale když s nimi mluvím osobně, distancují se od tohoto fora.
To je ale prece uplne licha argumentace. To jako kdyby mi pani v obchode nabizela tvrdy rohlik a kdyz bych si stezoval tak by mi rekla, at upecu svuj rohlik, a pak se bude se mnou bavit. Pokud Andromeda neco nabizi, snazi se tady propagovat a prodava, mel by si to i obhajit a ne vyzyvat ostatni at ukazi jak by to teda delali oni. A nejsou tu jen kriklouni, byla tu i konstruktivni kritika, ci konkretni dotazy na konkretni veci.Ukažte, co děláte, jak to děláte, nafoťte to, natočte to a zveřejněte to. Dejte sem své jméno, kdo jste a co jste. Pak budeme diskutovat na stejné úrovni.
Slapli jste nekdy do hovna? Zlouseli jste si to nekdy otrit? O travu, o chodnik... vyrypat klacikem... to je na hodiny a hodiny.
koblih píše:No jo jenže toto není informační zdroj pro tápající, ale náborový leták NinTsundo či jak se to jmenuje. Tedy andromeda vnáší jen to svoje světlo do tmy, vše ostatni je prezentováno jako nevhodné a nevyhovující.Skateordie píše:Ja si myslim, ze ten andromedov napad (popisat strucne jednotlive styly a napisat odkazy na ich www stranky) je super. Realizacia sice ma muchy, ale vidno, ze na tom chce pracovat (inac by tu s vami nezabijal hodiny diskutovanim). Skor by to chcelo konstruktivne mu poradit co a ako a nie donho iba pic..... Uvedomte si kolko to da prace. Fakt by to pomohlo mladym ludom, co chcu cvicit BU. Co vy nato?
to Andromeda: tie odkazy na jednotlive skoly by si tam urcite mal davat so suhlasom tych skol.
andromeda píše:Promluv si nejprve se svým bývalým mistrem, co vše si o tobě myslí. A pak se zamysli nad sebou samým.
andromeda píše:Shrnuji dosavadní příspěvky :
K thajskému boxu jsem se na svých www stránkých vyjádříl nešťastně, nebylo to ve zlém, mám mezi muay thai příznivci přátele a nechtěl jsem se nikoho dotknout. Všem se tímto omlouvám a již jsem zadal pokyn k opravě.
Upravím i text k Taichi, i když si za svým názorem stojím, bude lépe formulován.
Ostatním děkuji za názory, některé mi umožňují opravit chyby, většinou si ale jen nastavujete zajímavé zrcadlo. Jen tak dál...
Jaroslav Polák
patrik píše:andromeda píše:Promluv si nejprve se svým bývalým mistrem, co vše si o tobě myslí. A pak se zamysli nad sebou samým.
Andromedo znovu:
Kdo je podle Tebe můj "bývalý mistr"?
Obávám se, že z nikým takovým nejsi v kontaktu a jestliže chceš šířit podobné informace, nestyď se být konkrétní.
Patrik Orth
http://www.tenshin.cz
andromeda píše:patrik píše:andromeda píše:Promluv si nejprve se svým bývalým mistrem, co vše si o tobě myslí. A pak se zamysli nad sebou samým.
Andromedo znovu:
Kdo je podle Tebe můj "bývalý mistr"?
Obávám se, že z nikým takovým nejsi v kontaktu a jestliže chceš šířit podobné informace, nestyď se být konkrétní.
Patrik Orth
http://www.tenshin.cz
Poslal jsem ti to zatím na mail. Pokud si myslíš, že to není pravda, udělej s tím něco. Týká se to tebe a toho dotyčného mistra. Mne ne.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků