nechcel som hodnotit na zaklade jedneho zapasu wt, chcel som to tam dopisat, ale nechcelo sa mi , samozrejme ze viem ze zalezi i co bol zac ten bojovnik, ja viem ze ako priblizne trenujete na treningoch, a myslim si ze wt je dost ucinne oproti tradicnim kungfu, iba som chcel poukazat na to ze , v ultimatnych zapasoch sa ten stil vychodniych bu nevyskytuje casto, a ked raz sa vyskytol tak to nebola ziadna slava,
osobne si myslim ze wt moze v beznom zivote pomoct v kritickej situacii, a dokonca aj take tradicne kungfu, moze pomoct uz len urcitim duchovnim ucingom, a na lamanie chcleba nemusi ani dojst, ale myslim si ze na takom treningu ultimatoch, je to hlavne o efektivite, netrenuju sa tam ziadne zbytocne postoje a take veci, ako drzat ramena pri udere a pod, proste hned od prveho treningu pekne navzajom zacneme zapasit na zemi, sparingy thayboxu, a pod... a nerobi sa rozdiel ze ci je clovek zaciatocnik alebo pokrocili, proste vydim v otm efektivitu, a za taky pol rok, si myslim ze je z cloveka riadne skuseny bojovnik...