ty by si asi bez problémů praštil někoho, kdo na tebe evidentně nemá, navíc má plný kalhoty a víš, že by si ho tou ranou přizabil?lucifer66 píše:neviem nevidel som este video, ale ked tolko hovorite o neschopnosti xaltotunovom wt, tak to rozovo kungfu ci co to je, asi tiez za vela nestalo, ked nevie ani poriadne udriet,lebo, predstavte si napr nejakeho boxera ktory ked ta niekomu jednu ranu tak to uz za to stoji(a to box trenuje pol roka),
![]()
![]()
lucifer66 píše:neviem nevidel som este video, ale ked tolko hovorite o neschopnosti xaltotunovom wt, tak to rozovo kungfu ci co to je, asi tiez za vela nestalo, ked nevie ani poriadne udriet,lebo, predstavte si napr nejakeho boxera ktory ked ta niekomu jednu ranu tak to uz za to stoji(a to box trenuje pol roka),
![]()
![]()
Xaltotun píše:Proste smeruji k idealnimu kung-fu. K elitarstvi, ktere nezranene se vyporadava s davy jednodussich entit. (Ano, toto mysleni je opakem komunismu). A jsem pevne presvedcen, ze evoluce nebude prat miliardam Cinanu ale elitnim jedincum...Jen se na tom musi pracovat...
roza píše:Toddb - to ja te opravim : ja rozhodne WT netrenuju ,ani nic TOMU podobneho.
Roza
BRAVO, tak to přesně říkal Hitler Vytvořit nového elitního člověka, nordicky čistého germánského poloboha, A z davy jednodušších entit(tzv.untermensch) se vypořádáme jedna dvě viď. Původně jsem si myslel, že jsi jenom blbec, teď vidím, že jseš navíc fašoun. BRAVO XaltotunePeta píše:Xaltotun píše:Proste smeruji k idealnimu kung-fu. K elitarstvi, ktere nezranene se vyporadava s davy jednodussich entit. (Ano, toto mysleni je opakem komunismu). A jsem pevne presvedcen, ze evoluce nebude prat miliardam Cinanu ale elitnim jedincum...Jen se na tom musi pracovat...
...aehm, toto je skutečně perla v projevu pana X. Nepochybně jsi přesvědčen, že jsi takovým elitním hrdinou, který nás všechny v evoluci převálcuje, ne...?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků